POU

Veliki filmski hitovi bili su tema ovogodišnje plesne produkcije Plesnog studija Spinbox iz Novog Marofa.

Gledatelji u prepunoj dvorani Kulturnog centra Ivan Rabuzin uživali su u plesu popraćenom atraktivnim svjetlosnim efektima i raskošnom kostimografijom.

Curice, djevojke i žene dodatno su uživale zbog nastupa finalista ovogodišnjeg Supertalenta, simpatičnog Brazilca, Diega Siquiera.

Supernova

Plesači su izve4li čak 18 novih plesnih koreografija na kojima su radili od jeseni – bilo je tu i dueta, sola, grupnih formacija pa čak i plesa na koturaljkama te Mama’s show.

Plesalo se na glazbu iz filma Showman, Step up, Zvijezda je rođena, Brzi i žestoki, Trolovi, Kako je Gru ukrao mjesec, Footloose, Mama Mia….. Kostimografiju potpisuje Marijeta Masten.

Iako SpinBox-ovci najviše vole nastupati doma, za njih je „strani teren“ veliki izazov, a ove su godine spremni za turneju Europom.

– Moj san je konačno ostvaren jer je većina djece plesnu dvoranu našla kao svoj drugi dom te ostvarila upravo ono što joj je i bio cilj, da se djeca međusobno povežu, da svoje probleme, frustracije i sve ostale brige koje ih more u njihovom malom svijetu i pubertetu rješavaju kretivno kroz ples i glazbu u plesnom studiju – rekla je presretna nastupom svojih plesača  osnivačica i voditeljica Spinboxa, Karmen Maršić Ferenčina.

 

 

Komentari

Komentara