Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO Cure, što ćete bolje: Super ples Spinboxa i preslatki Diego Siquiera iz Supertalenta u Marofu

Objavljeno:

- dana

Veliki filmski hitovi bili su tema ovogodišnje plesne produkcije Plesnog studija Spinbox iz Novog Marofa.

Gledatelji u prepunoj dvorani Kulturnog centra Ivan Rabuzin uživali su u plesu popraćenom atraktivnim svjetlosnim efektima i raskošnom kostimografijom. Curice, djevojke i žene dodatno su uživale zbog nastupa finalista ovogodišnjeg Supertalenta, simpatičnog Brazilca, Diega Siquiera. Plesači su izve4li čak 18 novih plesnih koreografija na kojima su radili od jeseni – bilo je tu i dueta, sola, grupnih formacija pa čak i plesa na koturaljkama te Mama’s show. Plesalo se na glazbu iz filma Showman, Step up, Zvijezda je rođena, Brzi i žestoki, Trolovi, Kako je Gru ukrao mjesec, Footloose, Mama Mia….. Kostimografiju potpisuje Marijeta Masten. Iako SpinBox-ovci najviše vole nastupati doma, za njih je „strani teren“ veliki izazov, a ove su godine spremni za turneju Europom. – Moj san je konačno ostvaren jer je većina djece plesnu dvoranu našla kao svoj drugi dom te ostvarila upravo ono što joj je i bio cilj, da se djeca međusobno povežu, da svoje probleme, frustracije i sve ostale brige koje ih more u njihovom malom svijetu i pubertetu rješavaju kretivno kroz ples i glazbu u plesnom studiju – rekla je presretna nastupom svojih plesača  osnivačica i voditeljica Spinboxa, Karmen Maršić Ferenčina.    

Zabava & Stil

FOTO Publika u Sračincu u užarenoj atmosferi uglas pjevala s Miroslavom Ilićem

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

U petak, 3. veljače, počeo je veliki Međunarodni srakarski fašnik.

Tim je povodom sinoć u grijanom karnevalskom šatoru u Sračincu nastupio srpski pjevač narodne glazbe Miroslav Ilić.

Nezaboravnu večer pokrenula je “Božanstvena žena”, a nastavilo se pjesmom “Ova noć ” koja je to i potvrdila.

Publika iz Sračinca i ostalih dijelova Varaždinske županije s pjevačem je uglas pjevala stare hitove, ali i one nešto novije.

Subota je rezervirana za veliku karnevalsku povorku uz Privatt bend i DJ Mireka, a bit će održana i prigodna izložba fotografija na temu fašnika slovenskog autora Janka Levaniča.

Djelić atmosfere s koncerta Miroslava Ilića pogledajte u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela “Kurentskim skokom”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela manifestacijom “Kurentski skok” koja se održala u četvrtak, 2. veljače.

“Fašnik u Petrijancu” na rasporedu je u subotu, 11. veljače, a početak je u 15 sati. Povorka će krenuti ove godine ispred doma u Družbincu, preko Ulice Zrinski i Frankopana do restorana 4M, a nakon toga Ulicom Vladimira Nazora do OŠ Petrijanec, gdje posjetitelje očekuje šator i zabava.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje