Odigrano je sedam susreta 18. kola Druge županijske lige, a jedan susret našao se u fokusu.

Riječ je o utakmici između Novakovca i Dinama 01 iz Vrbanovca, a sav prihod od ulaznica i više od toga doniran je za četiri sestre Majhen iz Novakovca.

>>Sestre iz Novakovca: “Naša je najveća želja da se vratimo u svoj dom i budemo zajedno”

Zeljko Joksimovic

Naime, za sestre, koje život nije mazio, u tijeku humanitarna akcija “Da kuća postane dom”, a novac su im tako donirali nogometni klubovi iz Vrbanovca, Velikog Bukovca, Novakovca i Martijanca.

U utakmici Poleta iz Martijanca i Bukovčana skupljeno je 1410 kuna, dok se u nedjelju na susretu Novakovca i Dinama 01 skupilo 4430 kuna.

– Ukupno je donirano 5840 kuna. Malo nam je vrijeme pomrsilo planove. S obzirom da je bila kiša i hladno, zadovoljni smo koliko smo skupili novca – rekao je Stjepan Hruško, predsjednik NK Novakovec.

Rezultat je tako bio u drugom planu, a pobijedio je gostujući Dinamo 01 s 2:0. U preostalim susretima 18. kola Zadrugar je pobijedio Beretinec 4:2, Čevo je pobijedilo Trnje te je zasjelo na vodeću poziciju.

Mladost je u Sigecu s 1:0 bila bolja od topličke Mladosti, istim rezultatom slavio je Rudar 47 protiv Lepoglave, varaždinska Mladost i šemovečka Mladost odigrali su 1:1, dok je Radnički s 3:2 svladao babinečki Dinamo.

Atmosferu iz Novakovca pogledajte u galeriji.

Komentari

Komentara

loading...