Povežite se s nama

Foto i video

FOTO Do Korza dopedalirao Matyas Amaya, uporan Argentinac koji već 5 godina putuje svijetom

Objavljeno:

- dana

Argentinac Matyas Amaya već pet godina pedalira svijetom i ne odustaje. Danas su simpatičnog 33-godišnjaka upoznali i Varaždinci.

Naime, sa svojim biciklom i opremom koja teži 90 kilograma, Matyas je na proputovanju kroz Hrvatsku. Iz Varaždina ga put vodi prema Mađarskoj, Rusiji, Indiji…, a na kraju će se zaustaviti i u SAD-u. – Na putu me prate samo dragi Bog i moj pokojni brat Emilio – izjavio je uporni biciklist koji je dosad prevalio 80.000 kilometara. Inače, Matyasa na putu „čuva“ osebujna maskota koju ni za živu glavu ne skida s upravljača okrčenim brojnim suvenirima:

Foto i video

FOTO Proljetno sunce napunilo Varaždin šetačima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Regionalni tjednik

Dolazak proljeća danas se osjetio i u Varaždinu.

Varaždinke i Varaždinci lijepu subotu iskoristili su za odlazak do grada. Neki se pripremaju za sutrašnju Cvjetnicu, a drugi su već počeli nabavljati sve potrebno za proslavu Uskrsa.

Pogledajte tko je prošetao središtem Varaždina današnje subote i što je u trendu među našim sugrađanima.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Obrtnici na sajmu u Varaždinu prezentirali i prodavali rad svojih vrijednih ruku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin i Grad Varaždin prvu ovogodišnju travanjsku subotu iskoristili su te organizirali 15. Obrtnički ulični sajam.

Obrtnici su kupcima do 13 sati u središtu Varaždina pokazali bogatstvo svojih vještina i proizvoda. Predstavili su se na više od 40 štandova. Svatko je mogao naći nešto za sebe na štandovima postavljenima na Trgu kralja Tomislava, u Pavlinskoj ulici i na dijelu Franjevačkog trga.

Posjetitelji su mogli uživati u glazbi te vozilima članova Oldtimer kluba Varaždin.

Pogledajte kako je bilo…

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje