Povežite se s nama

Foto i video

FOTO Dok su jedni šetali Špancirfestom, drugi su skakali na uličnom koncertu Dubioze Kolektiva

FOTO: IVAN AGNEZOVIĆ

Objavljeno:

- dana

Uvijek je lijepo šetati ulicama Varaždina za vrijeme trajanja Špancirfesta. U srijedu, 24. kolovoza, temperatura je bila ugodna, a gužva ne prevelika.

Ulični performeri Stelzen Art, Grande Cantagrio Barattoli i Bandakadabra privlačili su pažnju u svaki kutak centra grada. Imalo se što iskusiti, kupiti, pojesti i popiti i na drugim punktovima Špancirfesta.

Ipak, naživlje je bilo u Gajevoj ulici gdje je Dubioza Kolektiv pripremila još jedan ulični nastup i sve natjerala na skakanje. Obožavatelji su zakrčili Gajevu ulicu, a ekipa iz Dubioze još jednom pokazala zašto su miljenici varaždinske publike. Ako ih niste “ulovili” jučer, stignete ih pogledati danas jer preuzimaju pozornicu kod Starog grada u 21 sat.

Foto i video

FOTO Kao u bajci: Ivanščica hrabrim planinarima nudi impresivne snježne prizore

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Regionalni tjednik

Dok se u nizinama na sjeverozapadu Hrvatske snijeg ne može zadržati duže od dan-dva, na Ivanščici ga ne nedostaje.

Zima se ondje ispoljava u svom punom sjaju, pa će tako hrabre planinare dočekati bajkoviti prizori – snijega ima kao u priči, a na vrhu planine je vjetar u kombinaciji s temperaturama ispod nule drveće oblikovao u zaleđene divove ogrnute impresivnom snježnom odorom.

Djelić zimske atmosfere s Ivanščice pogledajte u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Publika se u Areni Varaždin vratila u vrijeme kada je ABBA dominirala glazbenom scenom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Kultna ABBA obilježava 50 godina postojanja, a poznavanje njihovih hitova gotovo je stvar opće kulture.

I domaća publika je željna njihove glazbe pa ne čudi da je ABBA Symphonic Real Tribute rasprodao koncerte u Zagrebu i Rijeci.

Ogroman interes pokazala je i publika sa sjevera Hrvatske koja je večeras, 28. siječnja, pohitala u Arenu Varaždin pogledati ovaj ABBA Symphonic Real Tribute Show. Najveće hitove ABBE u izvodio je simfonijski orkestar i vrhunski bend ABBA Real Tribute.

Pažnju su plijenili odlični kostimi i koreografija, a publika je uživala u hitovima Mamma Mia, Dancing Queen, Super Trouper, The Winner Takes It All, S.O.S., Fernando i drugih, na oduševljenje starih i novih obožavatelja ABBE.

Pogledajte kako je bilo…

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje