IZVOROpćina Gornji Kneginec

U Društvenom domu u Donjem Knegincu 8. lipnja održana je Izborna skupština Udruge vinogradara i voćara Varaždinbreg.

Nakon izbora radnih tijela skupštine, izvješće o radu udruge za četverogodišnje mandatno razdoblje podnio je predsjednik udruge Dragutin Cvek, dok je izvješće Nadzornog odbora podnio Krunoslav Oreški. Sva izvješća su jednoglasno usvojena.

Izabrano je i novo vodstvo udruge. Za predsjednika udruge ponovo je izabran Dragutin Cvek, potpredsjednika Damir Keretić, tajnika Robert Benčić, a za članove Upravnog odbora izabrani su još i Ernest Martan, Darko Vugrinec, Ivan Fučkar te Robert Đuranec.

Uz članove Upravnog odbora izabran je i Nadzorni odbor u sastavu Krunoslav Oreški, Petar Benčić i Petar Levatić. Novoizabrani predsjednik predložio je članovima skupštine program rada i financijski plan, koji su jednoglasno usvojeni od članova skupštine.

Dodijeljena su i priznanja u obliku diplome zaslužnim članovima za dugogodišnji rad i aktivnosti u udruzi.

Skupštini su nazočili predstavnici Zajednice udruga vinogradara i voćara iz općina Beretinec, Sveti Ilija, Jalžabet, grada Varaždinske Toplice, predstavnici udruga građana s područja Općine Gornji Kneginec, zamjenik općinskog načelnika Robert Đuranec i općinski načelnik Goran Kaniški, koji se i obratio nazočnim članovima skupštine te pohvalio rad udruge koja se uključuje u sve manifestacije Općine Gornji Kneginec.

Nakon službenog dijela, vinogradarke i vinogradari nastavili su druženje uz prigodan domjenak i ples.

Komentari

Komentara