FOTOGossip bar

– Razbijte diskoteku, kafić i hotel, Dinamo i ja sve ćemo platiti – ušao je u Gossip bar u Varaždinu u subotu, 2. veljače, jedan od igrača ekipe Dribleri i pjesnici u vrijeme finala druge sezone kviza Sportska 5-ica.

Kasnio je desetak minuta, njegova ekipa zajedno je dolazila do točnih odgovora, kao i preostale ekipe na završnici ovog vrlo zanimljivog sportskog kviza.

Naime, Sportska 5-ica već se godinu dana održava u Gossip baru i okuplja četrdesetak sportskih entuzijasta svih profila.

Druga sezona imala je 15 regularnih kola nakon kojih su održana dva četvrtfinalna susreta, dva polufinala i veliko finale koje je održano u subotu. Ulog je bio velik – prestiž, ali i vrijedne novčane nagrade te priznanja.

Na kraju je naslov osvojila ekipa Anthony Onlyarmy iz Ivanca, druga je bila ekipa 1862 Bunića, treća ekipa Metzelder Benz, dok je četvrto mjesto odnijela ekipa Donkey Hot.

Na petom mjestu završila je ekipa Dribleri i pjesnici, šesti je bio Grimsby FC, sedme Botte, osma je završila ekipa No Name, deveta je bila ekipa Kaj ne po lampi, dok je deseta ekipa Golf +.

Dodijeljena je nagrada “Odlikaško srce” koja je otišla u ruke ekipe Metzelder Benz. Ista ekipa bila je na svakom kolu kviza u ove dvije sezone.

– Hvala svima što ste našli vremena za sudjelovanje u ovom prvoklasnom sportskom “preseransu” – rekao je organizator Filip Bišćević zvani Bišća.

Druženje ekipa nastavilo se do dugo u noć, a ekipe neće dugo mirovati budući da već 28. veljače počinje treća sezona popularnog kviza.

Komentari

Komentara