FOTOIvan Agnezović

Varaždinski mališani dobili su prekrasno mjesto za igru i proslavu rođendana u Aleji kralja Zvonimira 1 (kod Hotela Turist). Svoja vrata nedavno je otvorila “Funers – rođendaonica i igraonica”.

U “Funersu” nema čega nema za male slavljenike. Cijena za do 10-ero djece je 900 kuna plus 150 kuna za tematski rođendan, a za do 25-ero djece 1500 kuna plus 300 kuna za tematski rođendan. Za svako dodatno dijete izvan paketa doplaćuje se 30 kuna. Osnovni paket uključuje pozivnice, čaše i tanjure, grickalice, sokove, vodu, Ledo tortu i svjećice, animatora, zajedničko fotografiranje i poklon za slavljenika i goste.

Kada se priprema tematski rođendan, to znači da su čaše, tanjuri i slično u motivima omiljenog lika, a jedan kutak uređen je na istu temu. U ponudi su PJ Masks, Paw Patrol, Avengers, Spiderman, jednorog, Shimmer and Shine, LOL Surprise, Mickey i Minnie te mnogi drugi.

“Funers” je pripremio i odličnu ponudu u kojoj od ponedjeljka do četvrtka daje 100 kuna popusta na sve pakete!

Rođendaonica također nudi mogućnost naručivanja pizze ili McNuggetsa i pomfrita iz McDonald’sa (cijena se formira prema broju djece).

Igraonica

Radno vrijeme igraonice je od ponedjeljka do petka od 10 do 15 sati, a rođendaonice radnim danom od 16 do 20 sati i vikendom od 10 do 20 sati. Cijena jednog sata igraonice je 20 kuna, a za drugo dijete 15 kuna. Na igru su pozvani mališani u dobi od 3 do 10 godina te oni mlađi, ali u društvu roditelja.

Sve dodatne informacije saznajte na mobitel broj 098/162-4042, e-mail: funers.varazdin@gmail.com ili na Facebooku “Funers – rođendaonica i igraonica”.

Komentari

Komentara

loading...