Ako želite organizirati privatni događaj, team building za kolege s posla, proslavu rođendana, djevojačku, momačku ili se želite samo dobro zabaviti, Hacienda Centar pravo je mjesto za Vas.

Profesionalne usluge, moderna oprema i razna zabavna igrališta učinit će vaš događaj nezaboravnim iskustvom.

Visoka napetost, kretanje i uzbuđenje – to je paintball. Na paintball terenu Hacienda Centra smještenom u predivnoj šumi možete doživjeti avanturu, iskušati hrabrost, taktiku i okretnost u vlastitoj paintball akciji.

– Dođite i posjetite nas! Za vas smo pripremili razne scenarije, ali sustav igre ostaje isti – osvoji najviše bodova timskim radom, vještinom, taktikom i komunikacijom. Naravno, ne morate brinuti o svojoj sigurnosti. Svi igrači dobivaju zaštitnu opremu. Od nas ćete dobiti profesionalnu obuku te visokokvalitetnu i pouzdanu opremu koja uključuje marker, masku, kombinezon, protektor i rukavice – poručuju iz Hacienda Centra.

Osim paintballa, okušajte se u raznim sportovima na univerzalnom terenu, iskoristite vrijeme za šetnju šumom ili pak uživajte uz roštilj na drvenoj terasi okruženoj krošnjama drveća.

Na raspolaganju su također garderobe i sanitarni čvorovi.

Rezervirajte svoj termin

Ne propustite jedinstvenu priliku provesti svoje slobodno vrijeme u prirodi na zabavan i rekreativan način.

Budući da je potrebna prethodna najava, nazovite na broj mobitela 095/3685-860 i rezervirajte svoj termin već danas!

Hacienda Centar nalazi se na mirnoj lokaciji okružen šumama i prekrasnim vinogradima, u Črešnjevu na adresi Škriljevec 79 – desetak minuta vožnje od Varaždina, Ivanca i Novog Marofa.

Komentari

Komentara