Povežite se s nama

Foto i video

FOTO I VIDEO Popularni Zlatko Nedeljko-Pepsi snimio novi spot „Šef nas hroni“

Objavljeno:

- dana

Zlatko Nedeljko, mnogim Međimurcima poznatiji kao „Pepsi ‘z Miklavca“, ima novu pjesmu. Radi se o budućoj uspješnici (op. a.) pod nazivom „Šef nas hroni“.

Samo godinu dana nakon vrlo uspješne promocije pjesme i spota „Međimurje, tak mi fališ“, potkraj rujna u Wellness villi „Basium“ u Selnici održana je promocija nove pjesme i popratnog videospota. Lokacija je odabrana s obzirom na činjenicu da je u Villi snimljena i većina kadrova videouratka.

Red glazbe, red smijeha

Skladba je konačan oblik poprimila u studiju Ivana Mikulića na Belici. Uz Pepsija, svirali su i pjevali Josip Posavec-Joco, Marinko Hodić, Ivan Mikulić i Danijel Horvat.

– Promocija je protekla u ležernoj atmosferi uz puno smijeha i odličnih vokalnih interpretacija Žakline Hajdarović, Marije Küpper Jambrošić, te Ivane, Mihaele, Magdalene i Julijane iz loze Kočila. Promocija je protekla u jednom dahu: red glazbe, red smijeha te na kraju projekcija videospota! – objašnjava popularni Pepsi, koji je osim kao glazbenik poznat i kao pjesnik te voditelj zabavnih manifestacija.

Pepsi sa svojim “šefom” – suprugom Sanjom

Uz njega kao autora teksta, glazbe te režisera i scenarista, u spotu igraju i Kristina te Boris Jambrošić, Sanja Nedeljko, kao i Marinko Hodić. Važno je dodati da je za „meštrije iza kamere“ bio odgovoran Žan Novosel, a jednu od bitnijih uloga odigrala je i Ema Nedeljko kao asistentica na projektu.

Fićo vs. Porsche

– Spot sam pripremao 40 dana kako bismo u tri dana snimili sve potrebne kadrove. Poruka videa socijalne tematike je: „Ne dajte da vas gaze!“ Htio sam ilustrirati nesrazmjer šefa, koji u spotu, primjerice, vozi Porsche, dok radnici voze Fićo. Pamtljivoga Fiću, o kojem me svi pitaju, nabavio sam u Ferketincu od Dejana Mučića. Svi očekujemo da će drugi riješiti naše probleme, što se, na primjer, tiče radništva i njegova prava, a to baš ne ide tako – objašnjava Nedeljko. Zanimljiv je i njegov općenit stav prema glazbi:

– Glazbenici upoznaju ljude svih profila, od svojih uzora do … onih drugih. Uvijek mi je bila fascinantna pojava naše drage pokojne Tete Lize – ona je imala izrazite hrabrosti stati pred kamere i zapjevati domaću popevku. Tu vrst „vupeža“ nemaju svi. Ja, primjerice, bavljenje glazbom smatram privilegijom – dodaje.

Pepsi zahvaljuje svima koji su pomogli u realizaciji projekta. U prilogu pogledajte spot.

Foto i video

FOTO Novomarofska biciklijada „Šic na bic” održana pod geslom “Samo klači, nek vrte se kotači”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Novomarofska biciklijada „Šic na bic” kroz svojih 17 izdanja postala je svojevrsni brend Grada Novog Marofa, zbog čega jedna od najdugovječnijih sportsko-rekreativnih manifestacija nije izostala ni ove godine.

Pod geslom “Samo klači, nek vrte se kotači” brojni Novomarofčani i zaljubljenici u rekreaciju, sport i prirodu u subotu su, 25. lipnja, biciklima iz Novog Marofa krenuli put izletišta Topličica.

Iza organizacije ove biciklijade stoji Udruga Mladi za Marof, a ove godine bicikliralo se na ruti Novi Marof – Breznički Hum – Hrašćina – Trgovišće – utvrda Milengrad – Podrute – izletište Topličica.

Podršku manifestaciji i ove je godine dao novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač koji je naglasio da Dani Grada Novog Marofa nisu mogli završiti na ljepši način.

– Biciklijada „Šic na bic” svake godine okupi velik broj naših sugrađana, kako malih, tako i velikih, ali i posjetitelja, pa s pravom možemo reći kako je ona u svojih 17 godina postala naš zaštitni znak i brend po kojem je Novi Marof poznat i van granica Varaždinske županije – rekao je gradonačelnik Jenkač zahvalivši Udruzi što iz godine u godinu organiziraju sve bolju i kvalitetniju manifestaciju.

Zadovoljna što biciklijada svake godine prolazi zanimljivom rutom na kojoj se sudionici upoznaju s prirodnim, kulturnim i povijesnim spomenicima te rekreativnim sadržajima koje Novi Marof nudi je i voditeljica ureda gradske Turističke zajednice Renata Horvatić.

– Ova biciklijada je jedna od prvih zanimljivih i aktualnih događanja rekreativnog sadržaja na našem području, a ujedno je i odlična promocija grada. Privlači interes biciklista i rekreativaca i van naše županije što nam je iznimno drago, a s obzirom da ruta prolazi brojne zanimljivosti, biciklijada nam je važna i u turističkom smislu – rekla je Horvatić.

Biciklijadom je službeno završio i ovogodišnji program obilježavanja Dana Grada, popularno Antunovo, a Horvatić je naglasila kako su iznimno zadovoljni kako odazivom, tako i samim sadržajem koji je bio zaista bogat.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Varaždinci i njihovi gosti rado zavirili u šarena dvorišta u centru grada

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lijepu ljetnu subotu brojni Varaždinci i njihovi gosti iskoristili su da posjete ovogodišnji “Festival varaždinskih dvorišta”.

Manifestacija se prvi put održava dva dana i to danas, još tijekom popodneva od 17 do 21 sati, te sutra, 26. lipnja, od 10 do 14 sati.

Zaista se imalo što vidjeti u 14 dvorišta koja se nalaze u centralnom dijelu Varaždina.

Povijesna jezgra Varaždina; zanimljiva, uređena i lijepa iza raznobojnih „haustora“ skriva brojne i jednako lijepe prostore gradskih dvorišta. Ti prostori često su brižno čuvane oaze privatnosti Varaždinaca, prozori u stvarni, ali od očiju posjetitelja, uglavnom skriveni život grada.

Festival varaždinskih dvorišta javnosti otvara upravo te prostore, ispunjava ih raznolikim sadržajima: glazbom, modom, umjetnošću, gastronomijom, radionicama te, barem na jedan vikend, povezuje javni i privatni Varaždin u šarmantnu mješavinu zabave, druženja, kulture, glazbe i hedonizma.

Ulice i dvorišta ispunile su radionice, glazba, šah, umjetnost, moda i sve ostalo što vam padne na pamet.

Što se točno događa u kojem dvorištu provjerite OVDJE.

Baš je lijepo i šareno!

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje