Dan udruga općine Cestica prošao je uobičajeno veselo kao i svake godine dosad.

Uz dobro druženje, ekipe udruga su se natjecale u sedam disciplina – kvizu znanja, nošenju balona, zabijanju čavla, piljenju greda, disciplini „pogodi i osvoji“, mini triatlonu i vinogradarskom lojtra slalomu.

SPAR

Prije samih natjecanja, okupljenima je predstavljen projekt „Čoksa“ – Čuvajmo okoliš skupa, a koji se realizira pod motom „Otpad se sortira i kućni budžet profitira!“

Projekt vrijedan nešto manje od 564.000 kuna, sa 75 % sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fonda, a uz općinu Cestica u njemu sudjeluju i općine Trnovec Bartolovečki te Sračinec.

Program koji je trajao do nešto iza ponoći vodio je Davor Dretar Drele, a natjecatelje, članove udruga i goste pozdravio je načelnik Općine Cestica, koji je i otvorio natjecanje.

Ni jaka kiša koja se spustila tijekom večeri, nije pokvarila atmosferu ni poremetila ritam događanja.

U završni dio natjecanja su se, između 21 ekipe, plasirali DVD Lovrečan Dubrava, ŠRK Cestica, Udruga „For Life“ i DVD Gradišće.

Četvrto mjesto osvojila je udruga For Life,  na treću poziciju plasiralo se DVD Gradišće, drugo mjesto osovili su vatrogasci DVD-a Lovrečan Dubrava,  a prvu nagradu osvojila je ekipa Športsko ribolovnog kluba općine Cestica.

Komentari

Komentara

loading...