Povežite se s nama

Crna kronika

FOTO Ivanečki vatrogasci borili se s vatrom na dva radna stroja

Foto: DVD Ivanec

Objavljeno:

- dana

DVD Ivanec je danas, 19. svibnja, imao pune ruke posla.

U popodnevnim satima primili su dojavu o požaru kuće na adresi Mirka Maleza 26, nedaleko malog parka u Ivancu. No nije gorjela kuća.

– Na intervenciju je upućeno NV s tri vatrogasca i AC s još tri vatrogasca. Na mjestu intervencije zatečen je radni stroj u potpunosti zahvaćen plamenom. Iz NV razvučena su dva vitla za brzu navalu te je požar u par minuta lokaliziran. Nakon dolaska AC razvučen je još jedan C mlaz. Uz radni stroj koji je bio zahvaćen plamenom bio je parkiran gusjeničar koji je uslijed isijavanja topline počeo gorjeti, što je također vrlo brzo sanirano te je uspješno spriječeno širenje požara. Za gašenje je utrošeno cca 1000 litara vode. Na kraju je sa stroja koji je izgorio otpojen akumulator. Intervencija je završila u 16:28 sati – objavio je DVD Ivanec.

Tijekom radnog popodneva imali su i dvije intervencije ispumpavanja vode u Kaniži, gdje je ljudima na dvije lokacije voda ušla u podrum.

Crna kronika

Muškarac poginuo dok je mijenjao kotač, prignječio ga vlastiti kamion

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

U petak, 15. listopada, oko 15 sati u Donjem Pustakovcu smrtno je stradao muškarac.

Stradali je mještanin Donjeg Pustakovca rođen 1959. godine.

Prilikom zamjene kotača na vlastitom teretnom vozilu došlo je do popuštanja dizalice i prignječenja karoserijom vozila. Više detalja bit će poznato nakon očevida.

Nastavite čitati

Crna kronika

Teretnim vozilom u Varaždinu udario biciklistu, traže se svjedoci nesreće

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

policija

Jučer, 14. listopada, oko 10.55 sati u Varaždinu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

Teretnim vozilom sa pridodanom prikolicom je Optujskom ulicom u smjeru Gustava Krkleca upravljao 48-godišnjak. Dolaskom do raskrižja sa ulicom Gustava Krkleca prilikom skretanja udesno skupom vozila je presijecao biciklističku traku koja se pruža uzduž kolnika kojim se kretao, a tom prilikom nije propustio bicikl kojim je usporedno sa skupom vozila biciklističkom trakom u smjeru centra grada upravljao 64-godišnjak.

Tom prilikom je došlo do udara prednjeg djela teretnog vozila u lijevi bočni dio bicikla, uslijed čega je biciklist pao na kolnik i zadobio ozljede, javila je policija. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

– Zbog utvrđivanja svih okolnosti, ovom prilikom molimo eventualne svjedoke ili očevice događaja prometne nesreće koji su se u tom trenutku zatekli na mjestu događaja da se jave policiji na broj telefona 472 404 ili 192 – kažu iz policije.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje