Nakon što su prvog dana juniorskog prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu osvojile naslov viceprvakinja Hrvatske i ekipno se okitile srebrnom medaljom, juniorkama Teni Kovaček, Bruni Borovec, Ivoni Štrigi i Ani Krupski danas su se pridružili i njihovi juniorski muški klupski kolege koji su varaždinskom stolnoteniskom Klubu Starr drugog dana Prvenstva osigurali novu berbu medalja.

Odgovor na pitanje hoće li medalje biti brončanog ili nekog drugog sjaja, znat ćemo već danas.

– Ovo je doista sjajan rezultat i dokaz da se u klubu radi odgovorno i dosljedno – navodi glavni organizator natjecanja, ujedno predsjednik STK-a Starr Ronald Redjep, i napominje da posebno veseli činjenica da su ovakvi rezultati došli u vrijeme sveopće krize u sportu zbog poznate epidemiološke situacije.

Tako su jučer, 12. rujna, Leon Šantek (STK Starr) i Petar Znika (STK Zagreb) izborili polufinale muških parova, Bruna Borovec i Tena Kovaček (obje STK Starr), te Ivona Štriga (STK Starr) i Sena Smaili (STK Srdoč) izborile su polufinala ženskih parova, dok su Leon Šantek i Ivona Štriga (STK Starr) također izborili nastup u polufinalnom meču mješovitih parova.

Finalni mečevi igraju se u danas, 13. rujna, od 16.45 sati, nakon čega će u varaždinskoj dvorani Arena najuspješnijim pojedincima, parovima i ekipama juniorskog Prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu biti uručene medalje i pehari.

Komentari

Komentara