Povežite se s nama

Crna kronika

FOTO Jutros kod Ludbrega pronašli žensko tijelo: iz rijeke ga izvukli članovi DVD-a Ludbreg

Objavljeno:

- dana

Dobrovoljno vatrogasno društvo Ludbreg objavilo je kratki izvještaj s jutrošnje tehničke intervencije, kada su pri dojavi u 9:18 intervenirali pri izvlačenju utopljenog tijela ženske osobe kod mosta u ulici Bana Jelačića u Ludbregu.

<<Ludbreg: policija jutros pronašla ženski leš kako pluta na rijeci Bednji<<

– Na mjesto intervencije izlazimo s vozilima LUDBREG 104, LUDBREG 110 te 10 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije uviđamo da je tok struje odnio tijelo nizvodno. Odlazimo iza željezničkog mosta gdje uspijevamo uhvatiti i izvaditi tijelo. S nama na mjesto intervencije su bili još djelatnici PP-a Ludbreg. Vrijeme završetka intervencije u 10:00 – izvijestio je Damir Nemec.

Crna kronika

Stariji par pred državnim odvjetništvom lagao da njihova kćer zlostavlja svoje dijete

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 12. svibnja podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv dvoje hrvatskih državljana starih 66 i 62 godine zbog počinjenja kaznenih djela lažnog prijavljivanja kaznenog djela i davanja lažnog iskaza.

– Okrivljenog 66-godišnjaka se tereti da je u svibnju 2018. godine podnio kaznenu prijavu protiv svoje kćeri zbog kaznenog djela povrede djetetovih prava u kojoj je naveo da ona nije vodila brigu o svojoj maloljetnoj kćeri i da ju je verbalno i fizički zlostavljala te da je ove navode ponovio u listopadu 2018. godine, pa je ispitan kao svjedok u postupku pred državnim odvjetništvom, iako je znao da sve što je rekao nije istina i da je sve izmislio. Okrivljenu 62-godišnjakinju tereti se da je u rujnu 2018. godine ispitana kao svjedokinja u istom postupku te opisala razne oblike verbalnog i fizičkog zlostavljanja koje je počinila njezina kći na štetu svoje maloljetne kćeri, iako je znala da to nije istina, jer je sve izmislila – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Selnici u provali ukradene bušilica i harmonika, u Nedelišću agregat i plinska boca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Tijekom noći sa 16. na 17. svibnja u Selnici u Starčevićevoj ulici nepoznati počinitelj je provalio u garažu.

Iz nje je ukrao laptop, zvučnik s pojačalom, harmoniku i bušilicu. U istom je razdoblju u Nedelišću, u predjelu zvanom „Grabanice“ nepoznati počinitelj provalio u vikend kuću odakle je ukrao agregat i plinsku bocu.

Materijalna šteta se u obama slučajevima procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja kaznenih djela podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!