Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO Kinezi nasmijali Varaždince: „Valjda nisu dobro guglali pa svašta pišu na izloge“

Objavljeno:

- dana

Svi Varaždinci, ali i gosti koji su zadnje vrijeme prošetali centrom grada Varaždina, zasigurno su primijetili da se u Ulici Andrije Kačića Miočića otvorila još jedna trgovina čiji su vlasnici – Kinezi.

No, to ne bi bilo ništa neuobičajeno da na staklenom izlogu u Kačičevoj ne stoji natpis „Kineska robna“ – bez kuća ili trgovina! Također, na papiru koji je nalijepljen na zid zgrade piše „Kineska II. kat“, što je nasmijalo brojne prolaznike koji su zaključili da „samo nisu dobro guglali pa svašta pišu na izloge“. Kako izgleda izlog, pogledajte na fotografiji.

Zabava & Stil

FOTO Legendarni Shaquille O’Neil nastupio drugog dana Forestlanda

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na drugi dan 12. Forestlanda stigao je legendarni DJ Diesel.

Mnogima poznatiji kao košarkaška legenda Shaquille O’Neil, četverostruki osvajač NBA lige, član Dream Team momčadi iz Atlante ’96, svjetski prvak iz Toronta ’94., prvi put je nastupio na međimurskom festivalu.

Atmosferu njegovog nastupa donosimo u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Noćno osvježenje nije zasmetalo tisućama na Forestlandu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Forestland

Prvi dan 12. po redu Forestlanda je iza nas! Fedde Le Grand, Paolo Barbato, Dino DZ, Timo G, Divolly & Markward, ali i Relja I BLKN gang, kao i mladi rep artisti Noa i Lil’Frenky, nastupili su na prvoj noći međimurskog festivala!

Vrući ljetni dan i vrhunac toplinskog vala i noćno osvježenje nisu smetali tisućama da dođu u Međimurje i plešu do ranih jutarnjih sati!

Dan 2 počinje od 15:00 kao što je i predviđeno satnicom, a kulminira nastupima DJ Diesela, Architecta, ali i Devita i brojnih drugih artista.

Veliki DJ Diesel stigao je u Hrvatsku i večeras dolazi u Međimurje.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje