Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO Lijepu direktoricu Turističke zajednice Jelenu Toth na ledu pridržavao Mario Habek

Objavljeno:

- dana

Kakav kavalir

Osim što su klinci i klinceze nedjelju iskoristili uživajući u ledenoj čaroliji, na klizaljakama se dobro snalazila i direktorica Turističke zajednice grada Varaždina Jelena Toth.

No, kako bi bila sigurnija, Mario Habek (SDP) uskočio je kao pravi kavalir. Pružio joj je oslonac, čvrsto je uhvatio za ruku, a ona je odmah bila sigurnija na ledu.

Neki zlobnici bi automatski pomislili da je u pitanju nešto više od same podrške, no kavaliri su još uvijek u modi i u 21. stoljeću.

Izvor:
Foto: Ivan Agnezović

Međimurje

VIDEO Prekrasna međimurska popevka “Sprevađaj me draga” u verziji Ksenije Srnec i Krune Lajtmana!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Novi videospot imaju i Ksenija Srnec te Krunoslav Lajtman. Ovoga puta oživjeli su staru, možda i već zaboravljenu međimursku popevku “Sprevađaj me draga”.

– Radost mi je predstaviti vam novu suradnju i video s odličnom vokalisticom Ksenijom Srnec. Spot je premijeru doživio na Online LIVE TV Croatia, gdje smo i prijedlog za singl tjedna.

Sniman je u prekrasnom okružju Medenog vrta gospođe Tatjane Šardi, kojoj se ovim putem zahvaljujemo na srdačnom gostoprimstvu. Posebna zahvala ide i gospođi Mariji Šavori na posudbi narodne nošnje te gospođi Moniki Večerić na organizaciji – kaže Lajtman.

Ksenija Srnec, osim za vokal, zaslužna je i za videomontažu, dok je Krunoslav odsvirao gitaru i osmislio aranžman pjesme.

Denis Rodeš “krivac” je pak za snimanje videa, a ton majstor bio je Marko Lajtman iz poznatog Studija Jazbina iz Male Subotice (Media Creatus). Uživajte!

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Palača Sermage u Varaždinu osvanula na limitiranom izdanju namaza Nutella

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

volimtehrvatska.hr

Palača Sermage u Varaždinu osvanula je na limitiranom izdanju popularnog namaza od lješnjaka – Nutella.

Limitirana kolekcija sastoji se od 10 različitih motiva na staklenkama, kojima se želi potaknuti kupce da upoznaju pravu ljepotu Hrvatske.

Uz Palaču Sermage, na staklenkama se nalaze i Tržnica Dolac, ravnice Baranje, rijeka Korane, otok Galešnjak i dr.

– Ponekad nismo niti svjesni vrijednosti i ljepote koja nas okružuje. Hvala Ivi Pervanu i Nutelli na lijepoj promociji našega Grada. Palača Sermage jedan je od 10 hrvatskih motiva limitiranog izdanja „Volim te Hrvatska“ – naveo je gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje