Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO Ludbreg je prava cvjetna metropola, Otokom mladosti šire se opojni mirisi

FOTO: IVAN AGNEZOVIĆ

Objavljeno:

- dana

Ludbreg je ovog vikenda cvjetna metropola. Naime, u tijeku je 25. Međunarodna izložba i sajam cvijeća Ludbreg koji se održavaju na Otoku mladosti u prirodnom okruženju.

Sajam je otvoren od petka, a i danas su u ponudi cvijeće, flanci, ukrasno i egzotično bilje, hortikulturne sadnice, preparati za tretiranje biljaka ali i razne rukotvorine, suveniri i domaći prehrambeni proizvodi.

Organizatori se nadaju da će im vremenske prilike biti naklonjene. A kakva je atmosfera pogledajte u galeriji fotografija:

Zabava & Stil

FOTO Legendarni Shaquille O’Neil nastupio drugog dana Forestlanda

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na drugi dan 12. Forestlanda stigao je legendarni DJ Diesel.

Mnogima poznatiji kao košarkaška legenda Shaquille O’Neil, četverostruki osvajač NBA lige, član Dream Team momčadi iz Atlante ’96, svjetski prvak iz Toronta ’94., prvi put je nastupio na međimurskom festivalu.

Atmosferu njegovog nastupa donosimo u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Noćno osvježenje nije zasmetalo tisućama na Forestlandu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Forestland

Prvi dan 12. po redu Forestlanda je iza nas! Fedde Le Grand, Paolo Barbato, Dino DZ, Timo G, Divolly & Markward, ali i Relja I BLKN gang, kao i mladi rep artisti Noa i Lil’Frenky, nastupili su na prvoj noći međimurskog festivala!

Vrući ljetni dan i vrhunac toplinskog vala i noćno osvježenje nisu smetali tisućama da dođu u Međimurje i plešu do ranih jutarnjih sati!

Dan 2 počinje od 15:00 kao što je i predviđeno satnicom, a kulminira nastupima DJ Diesela, Architecta, ali i Devita i brojnih drugih artista.

Veliki DJ Diesel stigao je u Hrvatsku i večeras dolazi u Međimurje.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje