Povežite se s nama

Foto i video

FOTO Maškare ludovale Murskim Središćem pa im gradonačelnik Srpak prepustio ključeve grada

Objavljeno:

- dana

Mursko Središće je i ove godine ludovalo na fašniku.

Na tradicionalnom Serjojnskom fašniku 15 je skupina oživjelo pokladne običaje, pjesmu i ples ulicama Murskog Središća. Među domaćim je maškarama dobrodošla bila i jedna skupina iz Slovenije, a tema su bili avioni. Maškare su na svoj fašnički put gradom nakon kratkog predstavljanja krenule od dječjeg vrtića Maslačka i ubrzo stigle do Gradske vijećnice gdje im je gradonačelnik Dražen Srpak predao ključeve grada. (Ne)ozbiljan žiri je najboljom maskom proglasio Palovske anđele Udruge žena ‘Palovčanke’ Palovec, dok je Udruga Kalinka nagrađene za najbolju tradicijsku masku. Iz Grada Mursko Središće, koji je uz gradsku Turističku zajednicu organizator događanja zahvalili su svim skupinama na odazivu, a Društvo žena Hlapičina primilo je zahvalu na izradi ‘fašnika’ za spaljivanje.

Foto i video

FOTO/VIDEO White Stonesi na Korzu obilježili 31. obljetnicu osnutka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Udruga navijača White Stones je u srijedu bučno i vatreno obilježila 31. godišnjicu osnutka.

Naime, članovi jedne od najstarijih hrvatskih aktivnih navijačkih udruga do centralnog gradskog trga stigli su iz dva pravca, kako bi zajedno sudjelovali u paljenju 31 baklje.

Bilo je na Korzu pjesme i plesa navijača Varteksa, a kako je to sve skupa izgledalo pogledajte u galeriji fotografija i u video prilogu:

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Ljubavna poruka ili vandalizam u Varaždinu?

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

U Ulici Vatroslava Lisinskog u Varaždinu na zidu je osvanuo grafit: “Da sam znao da postojiš Olivera”. Naime, riječ je o stihu iz pjesme Olivera nedavno preminulog Dorđe Balaševića.

Istu pjesmu Balašević je posvetio svojoj supruzi. Izgleda da je netko u Varaždinu grafit posvetio svojoj Oliveri.

Je li riječ o lijepoj gesti ili vandalizmu procijenite sami.

Nastavite čitati