Povežite se s nama

Foto i video

FOTO Matija Mihalina iz Tužna ove je godine imao pomoć i prvi put napravio jaslice u dvorištu

Foto: Matija Mihalina

Objavljeno:

- dana

Matija Mihalina, mladić iz Tužna, svake godine pred Božić radi jaslice, a one su svake godine sve ljepše i veće.

Dugo je razmišljao i ove godine prvi put napravio jaslice vani. Također, na svom je Facebooku pozvao sve da mu se jave ako žele doći pogledati ove šarene jaslice.

Ovogodišnje jaslice su po meni nešto najljepše što sam ikad imao i bez obzira na sve iznimno se ponosim njima, rekao je Matija.

– Mišljenja sam da ono što voliš uvijek treba nadograđivati i truditi se još više. Ove jaslice smatram kao nešto posebno i drugačije. Ništa ovog ne bi bilo da nije bilo velike pomoći moje umjetnice Marthe Čep koja je dodala ovoj priči malo boje, dok smo ja i Predrag Mihalina bili kao “A je to!”… ali naravno to je šala jer smo se trudili i na kraju dobili ovaj lijep rezultat svi zajedno – pojasnio je Matija Mihalina.

Pogledajte ove vesele jaslice.

Foto i video

FOTO Oko 300 biciklista uživa u vožnji našim krajem na 22. Varaždinskoj biciklijadi

Objavljeno:

- dana

Današnja prava proljetna subota savršena za je bicikliranje!

S time se slaže oko 300 biciklista koji su u 10 sati krenuli s Kapucinskog trga u Varaždinu i tako se priključili već 22. Varaždinskoj biciklijadi.

Mali i veliki odvozit će rutu dugačku 18 kilometara od Kapucinskog trga do Kučana, gdje je kod škole predviđena stanka, a zatim se kreće prema Trnovcu i gospodarskoj zoni uz kanal do Arene, gdje se nastavlja prema gradu i cilju kod hostela Stara vaga.

Biciklijada se održava upravo na Svjetski dan bicikla u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, BBK ASI te uz pomoć Društva za zaštitu od dijabetesa i pod pokroviteljstvom Grada Varaždina.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Maturanti na Kapucinskom trgu zaplesali kadrilu i oprostili se od srednjoškolskih klupa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Nakon mimohoda i sportskoga dana, maturanti Varaždinske županije su danas, 26. svibnja, točno u podne zaplesali dobro uvježbanu kadrilu na Kapucinskom trgu. Došli su ih podržati brojni prijatelji, roditelji i drugi prolaznici.

Danas je zadnji dan Maturantike, trodnevnog programa kojim se maturanti opraštaju od srednjoškolskih klupa.

Kako je izgledala kadrila u izvedbi veselih maturanata, pogledajte u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje