U petak, 29. studenoga, trgovačka kuća Međimurka BS u Čakovcu je otvorila novi centar alata na adresi Kalnička 67.

Uz postojeće poslovnice, posluju i servisni centri, a na ovom je prostoru dostupan najveći servisni centar u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Kao i uvijek, Međimurka BS na prvo mjesto stavlja kupca, njegove želje i potrebe. Danas Međimurka BS daje više od 25.000 razloga za posjet svojim centrima, budući da se u ponudi nalazi više od 25.000 artikala, a sama ponuda je iz dana u dan sve veća, čime je ostvarena izvrsna konkurentnost i ostalim trgovačkim lancima.

– Što se tiče konkurentnosti, važno je spomenuti da Međimurka BS 95 posto robe dobavlja direktno od proizvođača i time jamči niže cijene, a u isto vrijeme izuzetnu kvalitetu, što kupci uvijek prepoznaju i nagrađuju povjerenjem. Upravo iz želje da približi ponudu kupcu, ali i olakša dolazak kupcu u centre široke ponude, danas smo se okupili na svečanom otvorenju ovog centra alata Međimurke BS – rečeno je na otvorenju.

Međimurka BS trgovačka je kuća koja je s radom započela prije 26 godina. Poslovanje je započela u Čakovcu 1993. godine, a 25. rođendan proslavila je prošle godine.

Na samom početku poslovanja, 1993. godine, prostirala se na 200-tinjak kvadrata poslovnog prostora i zapošljavala osmero radnika.

Iz godine u godinu Međimurka BS postajala je sve veća i ponudom raznovrsnija pa je tako širila područje poslovanja. Nakon Čakovca, otvoreni su poslovni prostori u Varaždinu prije 15-ak godina, a u nastavku rada otvoreni su i centri u Ludbregu te Prelogu.

Od 200-tinjak kvadrata na samom početku ove 26-godišnje uspješne poslovne priče, Međimurka BS danas se prostire na više od 6000 kvadrata.

Novo izdanje donijelo je i nova radna mjesta, pa od početnih osam, Međimurka BS u ovom trenutku zapošljava gotovo 100 radnika, koji svojom stručnošću iz dana u dan grade Međimurku kao centar povjerenja i zadovoljstva kupaca uz slogan „Međimurka BS – sve na jednome mjestu!“

– Zahvaljujem svima što ste došli prisustvovati otvorenju novog prostora Međimurke BS. Kao što vidite, novu trgovinu otvorili smo na ovome mjestu, izvan centra grada, da bismo izbjegli gužve koje se tamo stvaraju. Na taj se način želimo približiti kupcima i omogućiti im jednostavan dolazak u centar alata – rekao je direktor Međimurke BS Stanislav Brzuhalski prilikom otvorenja.

Komentari

Komentara