Nezavisna udruga mladih u petak je, 12. travnja, u sklopu projekta „Ostvari svoj potencijal“ koji je sufinanciran od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, organizirala posjet tvrtki Rimac automobili čije je sjedište u Svetoj Nedelji.

U Rimac automobilima su tako mladi, uz stručno vodstvo, saznali sve o samim počecima Mate Rimca te o povijesti tvrtke Rimac automobili, o odjelima tvrtke te što se u svakom pojedinom odjelu radi, ponešto o zaposlenicima i zapošljavanju u Rimac automobilima.

– Brojne prilike nude se na dnevnoj bazi te nije loše tu i tamo otvoriti njihovu web stranicu kako ih ne bi propustili – navode iz NUM-a.

Dodaju da ovakav primjer može poslužiti kao velika motivacija za konstantan rad na sebi te osobni i profesionalni razvoj, a pokazuje i da se uz puno truda i usavršavanje u području od vlastitog interesa mogu postići veliki rezultati.

Iz Udruge poručuju da se nadaju da su svi sudionici ove aktivnosti zadovoljni, ali i motivirani napustili tvrtku Rimac automobili.

Za sve nove zanimljive aktivnosti po projektu, ali i izvan njega, prati Nezavisnu udrugu mladih na Facebooku, Instagramu i službenoj web stranici.

Budući da se velik dio tvrtke ne smije fotografirati, s fotografija koje se nalaze ispod vidjet ćete samo djelić atmosfere, a za ostatak, morat ćete i sami posjetiti tvrtku Rimac automobili.

Komentari

Komentara

loading...