Sport, voće, povrće, pregledi vida, šminkanje i još mnogo toga moglo se vidjeti i isprobati prošlog vikenda u Trgovačkom centru Lumini.

Dani ljepote, zdravlja i sporta okupili su ljubitelje zdrave hrane, nogometa i dobrih popusta, ali i poznatog fitnes trenera Marija Valentića, koji se puna tri sata družio s posjetiteljima te miksao posebno fine i osvježavajuće smoothije.

Bilo je tu špinata, banana, jabuka, ananasa, sjemenki lana, chia sjemenki, ali i čokolade, a Mario je uz osvježavajuće napitke okupljenima podijelio brojne savjete kako vježbati, kako se pravilno hraniti i do ljeta doći u top formu.

Posjetitelje su prije radionica za sport zagrijali mali nogometaši iz Univerzalne škole sporta i nogometa Lumen Varaždin, koji su na terenu u samome centru Luminija pokazali svoje vještine u driblanju, kombinacijama, pogodcima prema golu i još mnogo toga.

Uz sport i zdrave napitke, posjetitelji su u subotu u edukacijskom kutku Srednje škole u Maruševcu s pravom javnosti mogli izmjeriti svoj šećer u krvi i naučiti mnogo o umjerenom korištenju šećera.

Također, šetnjom kroz Lumini mogli su sasvim besplatno pregledati svoj vid, isprobati različite fitnes sprave, dobiti savjet o šminkanju i iskoristiti razne popuste.

Brojni mališani su u nedjelju prisustvovali proslavi trećeg rođendana igraonice Twister i koncertu poznatog Endija.

Zabava je trajala dva sata, a djeca su se, zajedno s maskotama, odlično zabavili uz tortu, facepainting i još mnogo toga.

Komentari

Komentara