Povežite se s nama

Foto i video

FOTO Odlaze posljednji znaci koronakriznog Adventa u Varaždinu

Ivan Agnezović

Objavljeno:

- dana

Običaj je da se nakon Tri kralja skidaju božićni ukrasi.

Iako se danas mnogi ne drže toga u Varaždinu je počelo uklanjanje adventskog uređenja. Na Korzu i ostatku centra Varaždina skidaju se ukrasi i uklanjanju jelke.

Kad je lani počelo ukrašavanje Varaždina svi smo se nadali blagdanskom druženju uz kuhano vino ili čaj, ali advent je izostao zbog epidemije koronavirusa. Sada se uklanjaju i gradski ukrasi ovog neobičnog adventa.

Nadamo se da će Advent u Varaždinu 2021. biti bez epidemije koronavirusa!

Foto i video

VIDEO Djelić nogometne fešte iz Kneginca: veterani Dinama obećali su da će doći i na 80. rođendan

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

REGIONALNI TJEDNIK

Nogometni klub Zagorac proslavio je svoj 75. rođendan. Na proslavu su stigli veterani Dinama koji su s 9:2 svladali domaćina.

Kako je bilo pogledajte u videu.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Motoristi na moćnim jurilicama rado se odazvali susretu Moto kluba Baroker Varaždin

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: IVAN AGNEZOVIĆ

Rika motora od jučer odjekuje varaždinskim Aquacityjem jer je ovaj vikend rezerviran za moto susret Moto kluba Baroker Varaždin.

Varaždinski motoristi u našoj zemlji i van nje imaju brojne prijatelje koji su se rado odazvali njihovom ovogodišnjem susretu.

Motorističko druženje počelo je u petak uz glazbu i hranu, a danas će biti posebno zabavno. Subota, 14. svibnja, je rezervirana za moto igre i defile. Ako ste u ranim popodnevnim satima čuli buku motora, ili ih vidjeli, u Varaždinu i okolici radilo se o defileu.

Još stignete razgledati motore ako ste ljubitelj. Večeras će zasvirati legendarno Atomsko sklonište te još neki bendovi. “Upad” je za motoriste besplatan, a za ostale posjetitelje 50 kuna.

– Ovaj događaj nebi bio mogući bez podrške Grada Varaždina, Varaždinske županije i drugih sponzora kojima se ovim putem želimo ponovno zahvaliti – poručuju Barokeri.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje