Nogometaši Orača, koji se natječu u 2. ŽNL, gostovali su kod prvoligaša Intera u Zaprešiću. Momčad koju vodi varaždinski trener Samir Toplak slavila je protiv šestoligaša iz Varaždinske županije s čak 19:0.

Bez obzira na rezultat, za neke petrijanečke igrače bila je to jedna od rijetkih prilika da osjete kako je to odmjeriti snage s prvoligaškim klubom. Ekipa Orača sastavljena je od domaćih igrača, iz juniorskog i kadetskog sastava, a na gostovanje u Zaprešić otišla je bez nekolicine igrača.

Dodajmo da se Orač plasirao u četvrtfinale Županijskog kupa gdje će odmjeriti snage sa Slobodom ŠN i trenutno je trenutno vodeća momčad 2. ŽNL s osvojenih 9 bodova i gol razlikom 11:0.

– Uprava nogometnog kluba i igrači zahvaljuju se svim sponzorima koji ih godinama prate te se također zahvaljuju i Općini Petrijanec kao generalnom sponzoru. Zahvaljujemo se i treneru Samiru Toplaku – dodaju iz NK Orač.

Inače, početkom godine osvijetljeni je dio igrališta u Petrijancu energetski učinkovitom rasvjetom, a sve u cilju poboljšavanja uvjeta.

Komentari

Komentara