Povežite se s nama

Crna kronika

FOTO Ostavio žar u kaminu pa gorio drveni zid stare vikendice u Ludbregu

Objavljeno:

- dana

Šteta više stotina kuna

U Vinogradima Ludbreškim jučer je izbio požar na vikend kući vlasništvo 48-godišnjaka.

Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo nakon loženja vatre u kaminu i ostavljenog žara, te uslijed zagrijavanja i zapaljenja drvenog zida vikendice na kojega je naslonjena stražnja strana kamina. U požaru je nagorjela drvena greda zidne konstrukcije i oko jedan metar drvenog pletera. Požar su ugasili vatrogasci DVD-a Ludbreg.

Nastala materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna.

Izvor: Foto: DVD Ludbreg

Crna kronika

Pijani 71-godišnjak ležao na cesti pa šakom u glavu udario hitnjaka koji mu je pokušao pomoći

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

šaka tučnjava razbojništvo

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 28. rujna, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina 71 godinu zbog počinjenog kaznenog djela prisile prema zdravstvenom radniku iz Kaznenog zakona.

– Okrivljenog 71-godišnjaka tereti se da je 16. veljače 2022. u Čakovcu, kad je u alkoholiziranom stanju ležao na pločniku, pa je zatražena medicinska intervencija, prilikom njegovog premještanja na medicinska nosila snažno udario djelatnika hitne medicinske pomoći šakom u glavu i nanio mu tjelesnu ozljedu – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

Netko je u spremnik goriva automobila djelatnica centra za socijalnu skrb ubacio šljunak

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Jučer, 5. listopada, nešto poslije 9 sati na ulici u Paragu, prilikom službenog uredovanja djelatnica nadležnog centra za socijalnu skrb u nadziranoj obitelji, nepoznati počinitelj na službenom osobnom automobilu, čakovečkih registarskih oznaka, otvorio je zaključani poklopac spremnika goriva te skinuo čep spremnika.

Nakon toga kroz otvor ubacio je u spremnik sitni šljunak. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje