Povežite se s nama

Crna kronika

FOTO Ovo je avionska bomba iz II. svjetskog rata koja je pronađena u Poduzetničkoj zoni Jalžabet

Objavljeno:

- dana

Izvijestili smo da je u srijedu u Poduzetničkoj zoni Jalžabet prilikom radova na sanaciji korita rijeke Plitvice pronađena avionska bomba iz Drugog svjetskog rata.

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu policijske uprave varaždinske koji su utvrdili da se radi o staroj avionskoj bombi mase oko 80 kilograma, a prilikom iskopa radnim strojem zahvatio i otrgnuo upaljač. Policijski službenici su uz sve zaštitne mjere i radnje uništili bombu na mjestu događaja.

Crna kronika

Kod mladog Ivančanina nađena 52 grama amfetamina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

droga amfetamin PU međimurska1
Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 22 godine.

Sumnja se da je kod sebe ilegalno posjedovao 52 grama bijele praškaste materije nalik na opojnu drogu.

Vještačenjem praškaste materije u Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ utvrđeno je da se radi o kemijskoj drogi amfetamin, javila je policija.

Policijski službenici su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijeli kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštena proizvodanja i promet drogama nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Crna kronika

Lopov ukrao dječja kolica vrijedna nekoliko tisuća kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U ponedjeljak, 17. travnja, u poslijepodnevnim satima na parkiralištu uz nasip akumulacijskog jezera HE Dubrava kod naselja Oporovec nepoznati počinitelj ukrao je dječja kolica koja je vlasnik ostavio pokraj svog osobnog automobila i otišao u šetnju nasipom.

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja kaznenog djela podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati