Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO Parovi i u nedjelju posjećuju Dane vjenčanja, društvo im popodne pravio Gospodin Savršeni

Objavljeno:

- dana

Tijekom cijele nedjelje brojni budući mladenci s kumovima, roditeljima ili prijateljima posjećuju 8. Dane vjenčanja.

U podnevnim satima društvo im je pravio i Gospodin Savršeni Mijo Matić, a proglašen je i najsimpatičniji par Dana vjenčanja 2019., koji čine Adriana Mušanović i Marin Pupavac. Dobrog raspoloženja ne nedostaje, a vrata TTS sportskog centra (stadion Sloboda) otvorena su do 20 sati.  

Zabava & Stil

U Varaždinu se sredinom travnja okušajte u skoku padobranom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Skydive Croatia, uz podršku Grada Varaždina, ove godine omogućava svima željnima adrenalina da iskuse padobranstvo i izvedu skok padobranom s visine od 4000 metara, pri čemu će doživjeti slobodan pad u trajanju od 60 sekundi pri 200 kilometara na sat.

Naime, varaždinski aerodrom već je duže vrijeme bio padobranski neaktivan, no ove se godine iz Skydive Croatia nadaju „stvaranju jedne nove skakačke/padobranske tradicije koju ćemo uz podršku Grada Varaždina ali i svih padobranskih zaljubljenika ustrajno graditi“.

– Skokovi u Varaždinu su namijenjeni kako svim osobama koje se s padobranstvom tek susreću po prvi puta, tako i iskusnim padobrancima kojima je padobranstvo način života. Termini skakačkog vikenda održat će se od 16. do 18. travnja na Aerodromu Varaždin – poručuju organizatori, a detaljnije informacije nalaze se na ovome linku.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Ludbreg: tko će pronaći najveće pisanice?

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U organizaciji Grada Ludbrega i ove će se godine održati potraga za pisanicama.

Na prostoru Otoka mladosti, šetnice i dječjih igrališta mališani će u subotu, 3. travnja, od 10:30 moći krenuti u potragu za uskršnjim pisanicama.

Ipak nisu sve manifestacije otkazane.

Nastavite čitati