U okviru Erasmus+ projekta „Back To Nature“, učenici Osnovne škole Belica Marta Hajdarović, Luka Toplek, Sebastijan Salaj, Martina Kolarić, Rahela Magdalenić i Lana Potočnjak sudjelovali su u prvoj mobilnosti u Španjolskom gradu Olotu. S njima su na putovanju od 25. studenoga do 30. studenoga bile i učiteljice Ivana Pavlic, Nina Magdalenić – Veselko te Anita Sečan.

Iz beličke škole ističu da je ovo putovanje bilo novo, odlično iskustvo u kojem su upoznali nove prijatelje, isprobali nove okuse te razgledali ljepote Španjolske, za što prije nisu imali prilike. Neke od ljepota koje su posjetili uključuju vulkan Croscat te vulkan u Olotu s kojega se mogu vidjeti cijeli grad i prekrasan zalazak sunca, grad Barcelonu, poznatu Sagradu Familiu, šumu Fageda D’en Jorda, grad Olot i drugo, navode iz OŠ Belica.

Sve viđeno i doživljeno ostat će im u predivnom sjećanju.

– Prijatelji koje smo tamo upoznali bili su zabavni, ljubazni, vedri i uvijek nasmiješeni, baš kao i njihove obitelji. Bili smo iznenađeni školskim prostorom, modernim učionicama i posebno načinom rada. Vrijeme koje smo tamo proveli prošlo je prebrzo. Voljeli bismo se vratiti i sve ponoviti! – zaključuju.

„Vrijeme koje smo tamo proveli prošlo je prebrzo. Voljeli bismo se vratiti i sve ponoviti!“

 

 

Komentari

Komentara