POU

U jednom od poznatijih zagrebačkih klubova „Roko“, u četvrtak, 7. ožujka, održana je 15. po redu Međimurska fešta koja je okupila više od 1000 mladih Međimuraca i Međimurki te njihovih prijatelja i kolega.

Kao i svaki put do sada, najveće zasluge organizaciji ovog tradicionalnog okupljanja Međimuraca u Zagrebu idu članovima Predsjedništva Udruge studenata Međimurja, koji su uložili mnogo truda i vremena kako bi ova fešta nadišla sve druge.

Za kolege i prijatelje iz Međimurja organizirao se autobus koji ih je iz Preloga i Čakovca doveo u Zagreb, kako bi i oni koji ne studiraju u Zagrebu prisustvovali ovom događaju.

Supernova

Uz članove Predsjedništva Udruge, na feštu je stigla i izaslanica zagrebačkog gradonačelnika Ana Stojić Deban, predsjednica uprave Zagrebačkog holdinga, koja je zajedno sa svojim suradnicima pozdravila sve okupljene.

Veselu, raspjevanu i rasplesanu atmosferu održavala je međimurska grupa „New Casino“ koja je napravila nezaboravnu feštu do ranih jutarnjih sati, dok je Karla Taradi svaki trenutak zabilježila fotografijom.

S obzirom da je fešta održana na Dan žena, u ponoć su muški članovi Predsjedništva Udruge, predvođeni predsjednikom Lovrom Horvatom, podijelili članicama Udruge i ostalim damama crvene ruže.

Udruga studenata Međimurja zahvaljuje svima koji su prisustvovali ovoj, do sada najvećoj, Međimurskoj fešti.

– Hvala Vam što ste i na ovoj fešti pokazali „kak Međimurci feštaju“, a uskoro se spremite za nove projekte i događaje koje vam Udruga sprema. Vidimo se – naglasili su.

Komentari

Komentara