Povežite se s nama

Foto i video

FOTO: Postavljanje radara za nadzor prometa u ulici Braće Radić

Foto i video

FOTO Varaždinci se u subotnje prijepodne na placu slastili vrganjima s jajima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Rotary Club Varaždin Jug je u subotu, 23. listopada, od 8 do 12 sati na varaždinskom placu organizirao sada već tradicionalnu dobrotvornu akciju „Vrganjijada“, u sklopu koje se, uz glazbu i prigodnu čašu vina ili soka, građanima nudio obrok „Vrganji s jajima“.

Obroke su pripremali kuhari restorana August predvođeni chefom kuhinje Goranom Jelušićem, a u organizaciji su sudjelovali i Udruga kuhara Varaždinske županije te Gradska tržnica Varaždin, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Rotary Club Varaždin je udruga koja svojim aktivnostima podupire brojne projekte razvoja lokalne zajednice, izvrsnost kod učenika i studenata te brojne humanitarne projekte. Tako su i ove subote građani mogli dati podršku dobrotvornim aktivnostima kluba kroz preporučenu minimalnu donaciju od 15 kuna za obrok i piće.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO U varaždinskoj dvorani Graberje izložene su izvorne pasmine peradi u RH

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

U subotu, 23. listopada, u varaždinskoj dvorani Graberje (u balonu) održava se 7. Državna izložba izvornih pasmina peradi u Republici Hrvatskoj.

Izložba je započela u 8 sati i to ocjenjivanjem izložbenih kolekcija peradi. Službeno otvorenje bilo je u 11 sati, a nakon toga uslijedilo je proglašenje nagrađenih.

U 13 sati posjetitelji su mogli sudjelovati na predavanju “Stanje i perspektiva uzgoja peradi na obiteljskim gospodarstvima Varaždinske županije”. Zatvaranje izložbe je u 16 sati, a kako ona izgleda, pogledajte u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje