Povežite se s nama

Crna kronika

FOTO Požar u Gornjem Kućanu: jučer u podnevnim satima izgorjelo skladište za sijeno

Objavljeno:

- dana

Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornji Kućan jučer je, 11. rujna, u 16:55 dobilo dojavu o požaru skladišta za sijeno (štaglja) u Gornjem Kućanu, Varaždinska ulica 198.

– Na intervenciju izlazimo u 16:58 sati s navalnim vozilom TAM190t15, VW Amarok te 9 operativnih članova. Dolaskom na mjesto intervencije viđamo gusti crni dim, dio krovišta i prostoriju u plamenu. Gašenje započinjemo pomoću 2 C mlaza te sprječavamo daljnje širenje vatre na ostatak krovišta i susjednih prostorija – objasnili su iz DVD-a Gornji Kućan,.

Uz njih, na intervenciji su bili pripadnici JVP Varaždin s dva vozila te šest vatrogasaca, djelatnici policije te Hitne medicinske pomoći. Intervenciju su završili u 18:30.

– U nedjelju, 11. rujna oko 16.45 sati u Gornjem Kućanu, izbio je požar na pomoćnom građevinskom objektu u dvorištu obiteljske kuće u vlasništvu 65-godišnjaka. Požar je izbio uslijed udara groma. Izgorjela je krovna konstrukcija objekta. Po dojavi su na mjesto događaja izašli vatrogasci JVP Varaždin i DVD Gornji Kućan. Ozlijeđenih osoba nije bilo, već je nastupila samo materijalna šteta koja će se utvrditi naknadno – javila je danas PU varaždinska.

Crna kronika

U centru Varaždina ukradeni parfemi vrijedni 11.000 kuna, a u Ludbregu skupa alkoholna pića iz trgovine

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na meti lopova ponovno su alkohol i parfemi, javila je varaždinska policija.

U ponedjeljak, 5. prosinca, oko 18 sati, u trgovini u Gospodarskoj ulici u Ludbregu, nepoznati je počinitelj otuđio više komada alkoholnog pića u vrijednosti od oko 1400 kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 2. prosinca, te u subotu, 3. prosinca, dvojica nepoznatih muškaraca ušla su u trgovinu na Franjevačkom trgu u Varaždinu te otuđili dvadesetak parfema, ukupne vrijednosti oko 11.000 kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja i ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Općina Sračinec objavila video na kojem su lopovi ukrali adventske svijeće i nudi nagradu za informacije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

S adventskog vijenca u centru Sračinca u subotu, 3. prosinca, nestala je svijeća.

Ekipa se dovezla autom i lagano u prtljažnik ubacila svijeću.

– Molimo sve koji imaju saznanja o kome se radi da to jave u Općinu Sračinec na telefon 042712110 ili na mail [email protected] U slučaju da informacija rezultira pronalaskom počinitelja, Općina Sračinec će za informaciju isplatiti primjerenu nagradu – stoji na Facebook stranici Općine.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje