Povežite se s nama

Foto i video

FOTO Prekrasni Ferrariji i Maseratiji plijenili pažnju na vožnji do Trakošćana

Ferrari i Maserati

Objavljeno:

- dana

Pedesetak automobila Ferrari, Maserati i Alfa Romeo moglo se razgledati kod dvorca u Trakošćanu u subotu, 11. svibnja.

Prekrasnim i ekskluzivnim autobilima Varaždinskom županijom provezli su se članovi Ferrari Maserati Adriatic kluba, koji postoji već četiri godine. Pridružili su im se i članovi Cuore Sportivo Hrvatska, prijateljskoga kluba vlasnika i ljubitelja Alfa Romeo vozila. Susret u Trakošćanu u lipnju 2017. godine bio je prvi susret Alfa Romeo vozila koji je potaknuo ideju o osnivanju Cuore Sportivo Hrvatska Alfa Romeo kluba. Ferrari Maserati Adriatic klub imao je trodnevni susret na području Zagreba te je Cuore Sportivo Hrvatska klub dogovorio subotnju zajedničku vožnju i druženje u Trakošćanu kako bi se bolje upoznali i nastavili suradnju u budućnosti. Kolona vozila plijenila je pažnju na svim cestama kojima je vozila. Među najzanimljivijim autima u koloni tako su se našli Ferrari 812 Superfast, Ferrari 458 Italia, Ferrari F430 Scuderia i Ferrari FF. – Ferrari Maserati Adriatic klub je registriran u Sloveniji, a okupljaju članove iz čitave regije. Trenutno imaju 40 članova. Cuore Sportivo Hrvatska je prijateljski klub vlasnika i ljubitelja Alfa Romeo vozila. Povezanost je kroz činjenicu da oba kluba okupljaju zaljubljenike u brza i lijepa talijanska vozila iz zajedničkog koncerna FCA, kao sportski orijentirane marke, te ljubitelje takvog dizajna i lifestylea – rekao je Nikola Podkrajac, predsjednik kluba Alfa Romeo Klub Cuore Sportivo Hrvatska. Vozači ovih ekskluzivnih vozila krenuli su iz Ivanje Reke, vozili preko Varaždina i Ivanca do Trakošćana, a ruta je odabrana zbog ljepota Varaždinske županije.

Foto i video

FOTO Velika fotogalerija: 500-tinjak natjecatelja sudjelovalo u Humanitarnoj utrci Grada anđela

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Danas, 9. svibnja, održana je 2. Humanitarna utrka Grada anđela koju je organiziralo Sportsko rekreativno društvo 315 Sjeverozapad uz podršku Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

Start i cilj utrke bili su na Kapucinskom trgu, a trčalo se ulicama Varaždina rutom dugom 4,85 kilometara.

Cjelokupni iznos kotizacije u visini od 50 kuna po osobi namijenjen je Odjelu pedijatrije Opće bolnice Varaždin.

U nastavku u velikoj galeriji fotografija donosimo djelić atmosfere s današnje utrke.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Posjetitelji u Ludbregu uživali u bojama i mirisima najrazličitijih vrsta cvijeća

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Na Otoku mladosti u Ludbregu u tijeku je međunarodni sajam cvijeća „Flora Centrum mundi Ludbreg 2021.“.

Ovo je već. 25. manifestacija po redu, a s godinama je postala jedna od najvećih takve vrste u Hrvatskoj. No, manifestacija je zbog epidemije koronavirusa prošle i ove godine organizirana kao tržnica te sukladno mjerama i preporukama HZJZ-a i Stožera civilne zaštite.

Prvi dio manifestacije održan je prošloga vikenda, dok se ista nastavlja ove subote i nedjelje, 8. i 9. svibnja. Tržnica je oba dana otvorena do 18 sati.

Od izlagača, odnosno prodavača najviše je onih koji se bave uzgojem cvijeća, no ima tu i aromatičnog te začinskog bilja, ali i svega potrebnog za uzgoj cvijeća i bilja.

U galeriji fotografija pogledajte djelić šarenila s ludbreškog Otoka mladosti.

Nastavite čitati