Pedesetak automobila Ferrari, Maserati i Alfa Romeo moglo se razgledati kod dvorca u Trakošćanu u subotu, 11. svibnja.

Prekrasnim i ekskluzivnim autobilima Varaždinskom županijom provezli su se članovi Ferrari Maserati Adriatic kluba, koji postoji već četiri godine. Pridružili su im se i članovi Cuore Sportivo Hrvatska, prijateljskoga kluba vlasnika i ljubitelja Alfa Romeo vozila.

Susret u Trakošćanu u lipnju 2017. godine bio je prvi susret Alfa Romeo vozila koji je potaknuo ideju o osnivanju Cuore Sportivo Hrvatska Alfa Romeo kluba.

Ferrari Maserati Adriatic klub imao je trodnevni susret na području Zagreba te je Cuore Sportivo Hrvatska klub dogovorio subotnju zajedničku vožnju i druženje u Trakošćanu kako bi se bolje upoznali i nastavili suradnju u budućnosti.

Kolona vozila plijenila je pažnju na svim cestama kojima je vozila.

Među najzanimljivijim autima u koloni tako su se našli Ferrari 812 Superfast, Ferrari 458 Italia, Ferrari F430 Scuderia i Ferrari FF.

– Ferrari Maserati Adriatic klub je registriran u Sloveniji, a okupljaju članove iz čitave regije. Trenutno imaju 40 članova. Cuore Sportivo Hrvatska je prijateljski klub vlasnika i ljubitelja Alfa Romeo vozila. Povezanost je kroz činjenicu da oba kluba okupljaju zaljubljenike u brza i lijepa talijanska vozila iz zajedničkog koncerna FCA, kao sportski orijentirane marke, te ljubitelje takvog dizajna i lifestylea – rekao je Nikola Podkrajac, predsjednik kluba Alfa Romeo Klub Cuore Sportivo Hrvatska.

Vozači ovih ekskluzivnih vozila krenuli su iz Ivanje Reke, vozili preko Varaždina i Ivanca do Trakošćana, a ruta je odabrana zbog ljepota Varaždinske županije.

Komentari

Komentara

loading...