Danas, 30. svibnja, Varaždinska građanska garda izvela je pucanj iz topa kod Staroga grada.

Čast povlačenja uzice topa na Dan državnosti pripala je Lani Vukalović, ravnateljici Pučkog otvorenog učilišta Varaždin.

Lana Vukalović svojim idejama i radom postigla je zavidne rezultate ne samo u radu POU-a, već cjelokupnim angažmanom u društvenom i kulturnom životu grada Varaždina, ističu Purgari.

– Osobito u ovo „čudno“ vrijeme, vrijeme preporuka i ograničenja, posebnih mjera i novih pravila, Lana se „drznula“ napraviti nešto za svoje sugrađane. Model drive-in kina ispred naše Arene kopirali su i drugi gradovi u našoj žemlji. Pokazala je i nama i COVID-u 19 da se dobrom voljom i odličnom organizacijom može dostići naizgled nedostižno. Naravno da Lana ne miruje – dovoljno je posjetiti stranicu POU-a i pokušati prebrojati sve projekte i programe koji su u tijeku ili u pripremi, osluškujući potrebe svojih sugrađana. I zato – Lana, kapa do poda! Nadamo se da će ova simbolična gesta Varaždinske građanske garde dovoljno glasno poslati poruku: Bravo Lana i hvala ti! – stoji u Facebook objavi varaždinskih Purgara.

Komentari

Komentara