Varaždinke i Varaždinci u petak su ponovno mogli popiti kavu u kultnom Ritzu.

Kafićem sada upravlja gradska tvrtka Aquacity, koja je zamijenila Gastrocom koji je pak tim kafićem do kraja veljače ove godine upravljao dugih 17 godina.

– Ritz smo ušminkali, stavili oblogu na šank i malo smo podigli kompletan interijer. Radit ćemo na kvaliteti kave i edukacijama svojih djelatnika. Trudit ćemo da imamo stalnu ekipu djelatnika, a time da držimo kvalitetu kave. Naravno, uz neke nadopune tijekom ljeta – naglasio je Emir Arnautović, direktor Aquacityja.

Gradonačelnik Varaždina dr. Ivan Čehok istaknuo da nema mjesta panici te da će građani dobiti još bolje mjesto za ispijanje kave.

– Idemo i u obnovu sanitarnih čvorova koji su zatečeni u katastrofalnom stanju. Bit će i vanjska terasa u dvorištu. Inače, kava je odlična, a cijene su referentne. Vidjet ćete da će građani ovdje imati svoje omiljeno mjesto jer sada kad sjednete u Ritz vidite da je u puno boljem stanju nego što je bio – naglasio je Čehok.

Prvog radnog dana građani su pohrlili u Ritz pa su neki na kavu morali čekati i sat vremena. No, ljubazno osoblje mu se ispričalo i začas je muškarac mogao uživati u kavi.

Kavu smo prvi dan u Ritzu popili i mi, a tri kave (espresso i dvije s mlijekom) platili smo 31 kunu.

Kako izgleda novi kafić pogledajte na fotografijama.

Komentari

Komentara