FOTOHigh Grounds Festival

Oni željni kvalitetne glazbe, mnoštva edukativnih sadržaja i sjajne atmosfere nikako ne propuštaju druženje u prekrasnom ambijentu mistične šume na High Grounds Festivalu u Varaždinskim Toplicama.

Ovogodišnje, četvrto izdanje ovoga popularnog festivala održano je od petka do nedjelje, od 26. do 28. srpnja, a posjetilo ga je više od 600 ljudi.

Programski usmjeren na sve generacije, High Grounds Festival i ove je godine ponudio mnoštvo dnevnih aktivnosti, od predavanja i radionica preko performansa i promocije knjige do rekreativnih sadržaja. Zalaskom Sunca nije prestala zabava na topličkom festivalu. Noćni program obilovao je nastupima desetak bendova i 15-ak DJ-a, i to na dvije festivalske pozornice.

Sjajnu atmosferu na ovogodišnjem High Grounds Festivalu nije uspjela pokvariti ni dosadna kiša koja je na trenutke padala tijekom sva tri festivalska dana. Vješti organizatori, unatoč problemima uzrokovanih lošim vremenskim uvjetima, uspjeli su realizirati kompletni najavljeni program. Zbog obilne kiše i blata otkazana je tek nedjeljna radionica i igraonica za djecu i mlade.

Komentari

Komentara

loading...