Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO Slavljenički koncert Talira: varaždinski tamburaši priredili fenomenalnu feštu uz svoj 10. rođendan

čakovca

Objavljeno:

- dana

Deset godina zajedničke avanture varaždinski Taliri obilježili su jučer velikim koncertom u Zlatnim Goricama na Varaždin Bregu.

Za ovu posebnu prigodu varaždinski tamburaši priredili su cijeli splet najljepših tamburaških, zabavnih i starogradskih pjesama, kojeg su izveli s posebnim guštom s obzirom da je riječ o posebnoj prigodi. Taliri su službeno počeli s radom u studenom 2008. godine. U poznatom tamburaškom sastavu sviraju ljudi koji su svoje umijeće i iskustvo „brusili“ u raznim KUD-ovima i tamburaškim sastavima, pa prava fešta ni ovog puta nije izostala. Publika je uživala, a dio jučerašnje atmosfere pogledajte u fotogaleriji.  

Zabava & Stil

U Varaždinu se sredinom travnja okušajte u skoku padobranom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Skydive Croatia, uz podršku Grada Varaždina, ove godine omogućava svima željnima adrenalina da iskuse padobranstvo i izvedu skok padobranom s visine od 4000 metara, pri čemu će doživjeti slobodan pad u trajanju od 60 sekundi pri 200 kilometara na sat.

Naime, varaždinski aerodrom već je duže vrijeme bio padobranski neaktivan, no ove se godine iz Skydive Croatia nadaju „stvaranju jedne nove skakačke/padobranske tradicije koju ćemo uz podršku Grada Varaždina ali i svih padobranskih zaljubljenika ustrajno graditi“.

– Skokovi u Varaždinu su namijenjeni kako svim osobama koje se s padobranstvom tek susreću po prvi puta, tako i iskusnim padobrancima kojima je padobranstvo način života. Termini skakačkog vikenda održat će se od 16. do 18. travnja na Aerodromu Varaždin – poručuju organizatori, a detaljnije informacije nalaze se na ovome linku.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Ludbreg: tko će pronaći najveće pisanice?

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U organizaciji Grada Ludbrega i ove će se godine održati potraga za pisanicama.

Na prostoru Otoka mladosti, šetnice i dječjih igrališta mališani će u subotu, 3. travnja, od 10:30 moći krenuti u potragu za uskršnjim pisanicama.

Ipak nisu sve manifestacije otkazane.

Nastavite čitati