U mjesnom odboru Jalkovec, jučer, 26. srpnja, održana je svečana sjednica povodom Dana mjesnog odbora i blagdana Sv. Ane, koju mještani Jalkovca slave.

Na početku same sjednice predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Jalkovec Robert Vugrin izvijestio je prisutne o radovima i aktivnostima u Jalkovcu, ali i o planovima za budućnost.

Naglasio je važnost velikih projekata poput izmještanja teretnog prometa iz naselja, rješavanje problema oborinskih voda, kao i rješavanje problema smrada iz obližnjih farmi te apelirao na Grad da se ti problemi smatraju kao prioriteti.

Svečanoj sjednici prisustvovali su i zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak i zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Zlatan Avar, koji su se obratili prisutnima te poželjeli i dalje tako dobar rad u mjesnom odboru kao i do sada, a svim mještanima čestitali su blagdan njihove zaštitnice.

Na sjednici su došli i županijski vijećnik i predsjednik 3. mjesnog odbora Nenad Koščak, gradski vijećnici Darko Detelj i Josip Dreven, predsjednica 2. mjesnog odbora i pročelnica Upravnog odjela za poslove Skupštine i župana Ivana Golubić Horvat, predsjednici 5. mjesnog odbora, 6. mjesnog odbora Banfica, 7. mjesnog odbora Biškupec, mjesnog odbora Donji Kućan, vijećnice iz mjesnih odbora Kučan Marof i Zbelava, predstavnici Udruga koje djeluju na području Jalkovca i vlč. Tomislav Dodlek.

Komentari

Komentara