Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO/VIDEO Tisuće fanova uglas pjevalo s Thompsonom na spektakularnom koncertu u Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Nakon što je prošle godine u studenom održao spektakularan koncert u Areni Varaždin, jedan  od najpoznatijih hrvatskih izvođača Marko Perković Thompson u subotu je na noge digao Čakovec.

Još prije koncerta se znalo da više nema mjesta u dvorani Graditeljske škole Čakovec,u koju stane 4500 ljudi. Tisuće fanova pjevalo je s Thompsonom njegove najveće hitove, a publika je i ovog puta uživala u vrhunskoj produkciji, rasvjeti zvuku i cjelokupnoj atmosferi. Osim iz Međimurja, Thompsonovi fanovi su u Čakovec stigli iz svih krajeva Lijepe naše, pa i šire. Više u fotogaleriji. https://youtu.be/FSbHVNXFn_8

Zabava & Stil

U Varaždinu se sredinom travnja okušajte u skoku padobranom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Skydive Croatia, uz podršku Grada Varaždina, ove godine omogućava svima željnima adrenalina da iskuse padobranstvo i izvedu skok padobranom s visine od 4000 metara, pri čemu će doživjeti slobodan pad u trajanju od 60 sekundi pri 200 kilometara na sat.

Naime, varaždinski aerodrom već je duže vrijeme bio padobranski neaktivan, no ove se godine iz Skydive Croatia nadaju „stvaranju jedne nove skakačke/padobranske tradicije koju ćemo uz podršku Grada Varaždina ali i svih padobranskih zaljubljenika ustrajno graditi“.

– Skokovi u Varaždinu su namijenjeni kako svim osobama koje se s padobranstvom tek susreću po prvi puta, tako i iskusnim padobrancima kojima je padobranstvo način života. Termini skakačkog vikenda održat će se od 16. do 18. travnja na Aerodromu Varaždin – poručuju organizatori, a detaljnije informacije nalaze se na ovome linku.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Ludbreg: tko će pronaći najveće pisanice?

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U organizaciji Grada Ludbrega i ove će se godine održati potraga za pisanicama.

Na prostoru Otoka mladosti, šetnice i dječjih igrališta mališani će u subotu, 3. travnja, od 10:30 moći krenuti u potragu za uskršnjim pisanicama.

Ipak nisu sve manifestacije otkazane.

Nastavite čitati