Povežite se s nama

Foto i video

FOTO U Graberju je u tijeku 14. Memorijalni turnir „Anđelko Herjavec“

Objavljeno:

- dana

Na asfaltnom igralištu u Graberju u tijeku je 14. Memorijalni turnir „Anđelko Herjavec“, koji su organizirali Nogometni klub Varteks i Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina.

Turnir u malom nogometu počeo je u 10 sati, a natječe se 12 ekipa raspoređenih u četiri skupine. Zadnja utakmica u skupini igrat će se u 15.30, pa će u 16 sati početi prva četvrtfinalna utakmica. Ekipe koje se natječu su: ŠD Remetinec, Transporti Marin, Kiwi Reactor, Fotex Junajted, Luxury Stone, Olgo, Texas, Stolarija Žeger, Kovačić Gradnja, MNK Junajted, MNK Lovrečan i Topnici. S današnjim je danom krenula i nova akcija NK-a Varteks pod nazivom #kupitravu. Cilj akcije je prikupljanje novčanih sredstava za podlogu na kojoj će se postaviti umjetna trava. U zamjenu za donaciju, dobrovoljci će dobiti jedan od suvenira Kluba. Svi detalji o akciji bit će objavljeni u narednih nekoliko dana, kada će krenuti i mogućnost online uplata. Kakva je atmosfera na turniru, pogledajte u foto galeriji.

Foto i video

FOTO Lijepo je vidjeti da je Varaždinska građanska garda ponovno uvela smjenu straže

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

Varaždinska građanska garda, popularni Purgari, danas su počeli s novim ciklusom svečane smjene straže ispred gradske vijećnice i izvođenjem glasnog pucnja na Starom gradu.

Lijepo je vidjeti naše Purgare u njihovoj odori koja je pruskog kroja. Dvije posebnosti koje ističu odoru Varaždinske građanske garde su kapa i “medvedova capa”. “Medvedova capa” je simbol koji se nalazi na krajevima rukava surke, a označava odnos snaga Napoleona i Varaždinske građanske garde.

Poštujući sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite straža se održala u starom terminu, od 11 do 12 sati.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Prilično hladna subota nije otjerala šetače iz centra Varaždina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ovogodišnji travanj na sjeveru Hrvatske prilično je hladan, a takva je u Varaždinu bila i subota prijepodne.

Varaždinci su se ipak zaputili svojim poslom u središte grada. U centru se na više mjesta prikupljaju i potpisi kandidata za dolazeće lokalne izbore.

Prošetali smo centrom i uživali u tome da toplo odjeveni građani ipak nisu skidali osmijeh s lica.

Nastavite čitati