U rekordnom roku razgrabilo se 20 termina novog escape rooma u organizaciji Nezavisne udruge mladih, a samo je jedna ekipa bila dovoljno brza i spretna kako bi iz njega uspjela pobjeći.

Pošlo je to za rukom Marku Žuličeku i Marinu Dubovečaku koji su organizatore sve do zadnje minute držali u neizvjesnosti. Valjda se dečkima toliko svidio escape room da na kraju nisu htjeli pobjeći.

Pobjednici će uživati u nagradi koju je osigurala Pizzeria Pavlini iz Lepoglave.

Escape room „Pavlini“ aktivnost je Nezavisne udruge mladih koja se provodila od 27. veljače do 1. ožujka u pavlinskom samostanu u Lepoglavi.

Lokacija za provedbu aktivnosti sasvim je sigurno osigurala jači i bolji doživljaj, a sudionici su rješavanjem zagonetki i otkrivanjem tragova istovremeno naučili poneku zanimljivost iz bogate povijesti i kulturne baštine grada Lepoglave.

Sve su ekipe pokazale vještine i snalaženje s nimalo jednostavnim zagonetkama mladih Lepoglavčanki i Lepoglavčana, a neke od njih su bile samo na korak do bijega.

– Više sreće drugi put, a ako ne želite propustiti nove zanimljive aktivnosti Nezavisne udruge mladih ili pak novi escape room, pratite ih na Facebooku, Instagramu ili na www.num.hr – poručuju iz Nezavisne udruge mladih.

Komentari

Komentara