Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO U netaknutoj prirodi kod Ludbrega paintball meci frcaju na sve strane, lete sjekire i strijele

Objavljeno:

- dana

U Vinogradima Ludbreškim u mirnom i pitoresknom kraju smjestilo se mjesto adrenalina i odlične zabave. Riječ je o Adrenalinskom parku Vručina, koji se prostire na površini od oko tri  hektra.

Vode ga supružnici Bojan i Aleksandra Vručina, koji se maksimalno trude da gostima bude što ugodnije.

No, nije gostoljubivost jedino što nude. Trude se spojiti boravak u nedirnutoj prirodi s adrenalinom.

Samo priroda

Bojan, inače bivši profesionalni nogometaš, nakon prestanka profesionalne karijere, iako ima trenersku B licencu, nije se želio baciti u trenerske vode.

– Dijete sam sa sela i cijeli život sam naučen fizički raditi, iako sam mnogo vremena tijekom karijere proveo igrajući u inozemstvu. Ovaj park je logičan slijed događaja za mene jer je adrenalin u meni čitav život kroz nogomet, pa je ovo samo nastavak. Također, shvatili smo da ljudi dosta vremena provode u zatvorenom prostoru i ne kreću se, a naš adrenalinski park upravo spaja boravak u prirodi s fizičkom aktivnošću – rekao je Bojan Vručina.

On i Aleksandra imaju tri sina, koji također pomažu u Adrenalinskom parku.

– Najstariji, kojem je 16 godina, najviše pomaže. Ovaj adrenalinski park je ujedno ulaganje i u njihovu budućnost, a tako stječu i zdrave radne navike – dodala je Aleksandra, koja se više bavi administracijom i organizacijom.

Tako u Adrenalinski park dolaze grupe proslaviti rođendan, djevojačku ili momačku večer, ili dolaze tvrtke na team buildinge. Vrlo često na istom mjestu se slave i rođendani djece vrtićke i školske dobi.

Samo tempo

Kroz aktivnosti grupe vodi njezin suprug Bojan, a aktivnosti s djecom do osam godina starosti  vodi Aleksandra. Grupe se natječu u paintballu, streličarstvu, bacanju sjekira, berg go cart utrkama, križić-kružiću i ljudskom stolnom nogometu.

– Imamo individualni pristup, ako dečki žele cijelo vrijeme igrati ljudski stolni nogomet, igrat će ljudski stolni nogomet. Dolaze nam često i klubovi, koji u našem parku naprave regeneracijske treninge. Sve je kroz natjecanje, a na meni je da ponekad podignem moral ekipi kojoj ne ide. Tako, na primjer, kad jedna ekipa gubi u ljudskom stolnom nogometu, viknem: “Sad ekipa koja prva da gol je pobjednik.” Onda se vrlo često dogodi da ekipa koja je teško gubila zabije taj gol i onda su naleti adrenalina nevjerojatni – skaču tu po šumi od sreće – smije se Bojan.

Također, posjetitelji izvan natjecanja mogu odigrati mali nogomet, nogotenis, badminton, košarkaški hakl ili stolni tenis.

Maksimalan broj osoba u grupi koje Vručine vode kroz adrenalinski spektakl je 50. Korisnici dobivaju natkrivenu terasu, hladnjak i roštilj, sanitarne čvorove, tuš-kabinu, kao i mobilnu kućicu s grijanjem, što je uključeno u cijenu.

No, ono zbog čega je pokrenut park i oko čega se cijela priča zakotrljala je paintball. Posjetitelji parka dobivaju svu opremu za paintball, što, između ostaloga, uključuje puške, kacigu sa sterilnim staklom, prsluk-zaštitu i kombinezon. Također, tu je i dječji paintball za djecu do 12 godina.

Kao što smo spomenuli, pristup svakom klijentu je individualan.

Pristupačni

– Cijene su od 100 do 250 kuna, ovisi što želite. Paintball je bazična stvar, pa se cijena mijenja ovisno o broju igrača, broju “rundi” koju žele odigrati na paintballu, ali i ostalim atrakcijama na kojima žele sudjelovati. Svakom klijentu pristupamo individualno jer smatramo da je to pravi način da svatko dobije ono što želi, tako da pozivamo sve da nam se jave preko Facebook stranice ili brojeva telefona te dođu u naš park – poručili su Aleksandra i Bojan, koji žele još dodatno proširiti ponudu.

– Svaki dan smo otvoreni. Malo nam je planove poremetila pandemija koronavirusa i devet mjeseci smo bili zatvoreni, no ne žalimo se. U planu je izgradnja ziplinea koji bi bio dug 193 metra, jedan od najdužih u ovom dijelu Hrvatske . Također, u planu je izgradnja glamping kampa u kojem bi bili drveni šatori za prihvat 20 ljudi– zaključili su Vručine.

Zainteresirani se mogu javiti na Facebook stranici ili na brojeve telefona: 098 950 0693 ili
098 876 562

Zabava & Stil

Regionalni dijeli ulaznice za koncert Sergeja Ćetkovića u varaždinskoj Areni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon poduže stanke s održavanjem koncerata u ovom velebnom prostoru, Arena Varaždin spremna je ugostiti prvi događaj većeg obujma – nastup velikana s dugogodišnjom karijerom, crnogorskog glazbenika i kantautora Sergeja Ćetkovića!

Za koncert, koji će se održati u subotu, 23. listopada, s početkom u 20 sati, potrebno je pripremiti COVID potvrde. Za sve koji istu nemaju, organizirano je brzo testiranje na mjestu događaja od 16 do 20 sati. Cijena testa iznosi 30 kuna.

Vrata dvorane za posjetitelje su otvorena od 18 sati. Regionalni tjednik dijeli tri puta po jednu ulaznicu za koncert.

Ono što morate napraviti lajkati našu Facebook stranicu i u komentaru označiti osobu kojoj bi poklonili odlazak na koncert.

Sretnike ćemo objaviti do četvrtka navečer.

Ulaznice će sretnici preuzimati u petak, 22. listopada od 9 do 16 sati.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Za ulaz na koncert Sergeja Ćetkovića potrebna COVID potvrda ili negativan test

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nakon poduže stanke s održavanjem koncerata u ovom velebnom prostoru, Arena Varaždin spremna je ugostiti prvi događaj većeg obujma – nastup velikana s dugogodišnjom karijerom, crnogorskog glazbenika i kantautora Sergeja Ćetkovića!

Za koncert, koji će se održati u subotu, 23. listopada, s početkom u 20 sati, potrebno je pripremiti COVID potvrde. Za sve koji istu nemaju, organizirano je brzo testiranje na mjestu događaja od 16 do 20 sati. Cijena testa iznosi 30 kuna.

Vrata dvorane za posjetitelje su otvorena od 18 sati, stoga se mole svi da na koncert stignu na vrijeme, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.

Pitate se što ovaj karizmatičan glazbenik priprema varaždinskoj publici? Evo njegovog odgovora!

– Sjajnu glazbu, dobru energiju, mnogo emocija, lijepo druženje i pozitivnu atmosferu. U situaciji u kojoj živimo, trudim se da moji koncerti budu trenutak kada se izmjestimo iz stvarnosti, zaboravimo na probleme koji nas okružuju i prepustimo se glazbi i uživanju. To nas puni pozitivnim emocijama, osvježi nas, da nam novu snagu da idemo dalje.

Moć glazbe je jako ljekovita i vjerujem da će upravo tako biti i na ovom koncertu. Što se tiče pjesama, izvodit ću sve one koje su obilježile moju karijeru i koje publika voli, ali bit će tu i novih, snimljenih tokom posljednje dvije godine, kao najava novog albuma – poručio je.

Ako još nemate svoje ulaznice, za kupnju su još uvijek dostupne u sustavu i prodajnim mjestima Eventima te se mogu nabaviti na BP Petrol, Tisak Media centrima i Mjenjačnicama Exclusive Change!

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje