U Varaždinu se u ponedjeljak, 2. veljače, od 8 sati na adresi Jalkovečka 5 otvara Mihalec trgovina d.o.o. „Beciklin“. U širokom asortimanu visokokvalitetnih bicikala i biciklističke opreme novootvorenog dućana nešto za sebe zasigurno će pronaći rekreativci, ali i profesionalci.

Cestovni, ciklokros, cross, dječji, gradski, MTB, trekking – u „Beciklinu“ ćete pronaći najrazličitije vrste bicikala brendova Kreidler, Trek, CTM i Corratec.

Trgovina „Beciklin“ otvorena je 2005. godine u Prelogu u vlasništvu obiteljske tvrtke, čija je etika vezana uz pravednu politiku cijena – dati najbolju vrijednost za uloženi novac. Godine 2010. u Čakovcu otvara se druga poslovnica te „Beciklin“ postaje i službeni zastupnik za češku biciklističku opremu i dijelove Force. Već sljedeće godine ova afirmirana tvrtka počinje izravno surađivati s proizvođačima te uvoziti visokokvalitetne i suvremeno dizajnirane bicikle njemačkih brendova Kreidler i Corratec.

– U našim prodavaonicama u Prelogu i Čakovcu možete pronaći široki asortiman bicikala i opreme. Naše ljubazno osoblje pomoći će Vam u odabiru novog „ljubimca“ i opreme koja je neizostavni dio biciklizma, bilo da je riječ o amaterskom ili profesionalnom bavljenju ovim sportom. Svakako nas posjetite i sami se uvjerite u kvalitetu i profesionalnost koju nudimo! – poručuju iz „Beciklina“, uz napomenu da od ponedjeljka isto možete napraviti i u Varaždinu na adresi Jalkovečka 5.

Više informacija o tvrtki i širokoj ponudi trgovine možete pronaći na Internet stranici https://prodaja-bicikla.com/ ili pozivom na broj telefona: 095/6455-223.

Komentari

Komentara