U petak, 29. svibnja, u Varaždinu je održana svečana dodjela nagrada prvoga kola nagradnih igara „Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više“, u kojima su sudjelovali svi osiguranici, fizičke osobe, koji su od 15. veljače do 30. travnja ugovorili policu osiguranja od autoodgovornosti i/ili kasko osiguranja za svoje vozilo u Euroherc i Adriatic osiguranjima.

Tako je 20 sretnih dobitnika preuzelo po 5000 kuna na potrošačkoj kartici Agram banke, dok su dva najsretnija osiguranika sjela za upravljače najnovijih VW Golfova – željno očekivane „osmice“, koje su dobili s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem.

Sretni dobitnici Golfa 8 su Milan Bogdan iz Kotoribe i Predrag Babić iz Koprivnice.

Dobitnici su se na najbolji mogući način uvjerili kako police osiguranja od automobilske odgovornosti i kasko osiguranja ugovorene u Eurohercu i Adriaticu, renomiranim specijalistima u osiguranju, uistinu vrijede više.

Osim u Varaždinu, Euroherc i Adriatic osiguranje podijelit će ukupno 10 automobila Golf 8 i 100 novčanih nagrada i dobitnicima u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu.

Nagradne igre odvijaju se u tri kola, uz veliko finale, a imaju ukupno 342 vrijedne nagrade i dosad neviđen nagradni fond od 7,4 milijuna kuna.

Kako biste sudjelovali u najvećoj nagradnoj igri u Hrvatskoj, trebate ugovoriti policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo u Eurohercu ili Adriaticu, do 31. prosinca 2020. godine.

Ovom nagradnom igrom osiguravajuća društva Euroherc i Adriatic svojim osiguranicima žele zahvaliti na dugogodišnjoj vjernosti.

Sljedeća izvlačenja očekuju nas u rujnu 2020. godine i u siječnju 2021. godine u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci i Varaždinu, kada će se doznati kome je otišlo još 20 Golfova 8 i 200 potrošačkih kartica Agram banke.

Finalno izvlačenje održat će se 22. siječnja 2021. godine u Zagrebu, u kojem će dvoje sretnih dobitnika, osiguranika Euroherca i Adriatica, osvojiti i odvesti se u bogato opremljenim vozilima VW Touareg, s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem.

Tada će se saznati i imena dobitnika novčanih nagrada u iznosu od po 50.000 kuna, kao i dobitnike ekskluzivnih ljetovanja u hotelu Medora u Podgori.

– Čestitam sretnim dobitnicima na uistinu vrijednim nagradama. Uvjeren sam kako će dobitnici potrošačkih kartica dobro iskoristiti nagrade i da će sretni dobitnik ovog atraktivnog Golfa, uživati u sigurnoj i bezbrižnoj vožnji – istaknuo je Mladen Rihtarić, direktor Podružnice Euroherca u Varaždinu.

Dominik Trnski, direktor Podružnice Euroherca u Bjelovaru, rekao je da je Društvu, uz pružanje kvalitetne zaštite i sigurnosti svojim osiguranicima, iznimno važan i dugogodišnji partnerski odnos s klijentima, kao i nagrađivanje njihove vjernosti.

Direktorica Podružnice Adriatica u Koprivnici Željka Bijač istaknula je da Adriatic uvijek misli na svoje osiguranike, kojima uz individualne police osiguranja prema njihovim potrebama, ovom velikom nagradnom igrom želi zahvaliti i na vjernosti koju ukazuju Društvu kojem su povjerili brigu o vlastitoj sigurnosti.

Svi osiguranici koji u 1. kolu nisu osvojili nagradu, imaju priliku okušati sreću u finalnom izvlačenju.

Oni koji se još nisu uključili u nagradnu igru, još uvijek stignu, jer slijede još dva kruga.

Komentari

Komentara