Povežite se s nama

Foto i video

FOTO Varaždin prepun šetača, evo što nas sve očekuje prve subote Špancirfesta

Objavljeno:

- dana

Varaždinske ulice i trgovi jutros su prepuni šetača koji ozarenih lica iščekuju program koji će se danas potpuno zahuktati.

Cijelog će dana prepune varaždinske ulice zabavljati brojni performeri i glazbenici, Kreativnica u Uskoj između 12 te 18 i 20 sati tiska gerila majice na šahtovima, u Parku kreative u tijeku su radionice… Predstava “Klaunica Milica na putu oko svijeta” na rasporedu je u 18 sati a koncertni program počinje na Korzu s Noći mjuzikla (20 sati), spektakularnom Josipom Lisac kod vile Bedeković (21 sat) te velikim koncertom popularnih S.A.R.S. na Starom gradu u 22 sata. Izlagačka, ali i gastro ponuda bogatije su no ikad, a ljepota Varaždina, bogatstvo i raskoš Špancirfesta te jedinstvena atmosfera najvećeg hrvatskog festivala najbolja su pozivnica za subotnju uživanciju. Kakva je atmosfera u gradu pogledajte u galeriji fotografija:

Foto i video

FOTO Proljetno sunce napunilo Varaždin šetačima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Regionalni tjednik

Dolazak proljeća danas se osjetio i u Varaždinu.

Varaždinke i Varaždinci lijepu subotu iskoristili su za odlazak do grada. Neki se pripremaju za sutrašnju Cvjetnicu, a drugi su već počeli nabavljati sve potrebno za proslavu Uskrsa.

Pogledajte tko je prošetao središtem Varaždina današnje subote i što je u trendu među našim sugrađanima.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Obrtnici na sajmu u Varaždinu prezentirali i prodavali rad svojih vrijednih ruku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin i Grad Varaždin prvu ovogodišnju travanjsku subotu iskoristili su te organizirali 15. Obrtnički ulični sajam.

Obrtnici su kupcima do 13 sati u središtu Varaždina pokazali bogatstvo svojih vještina i proizvoda. Predstavili su se na više od 40 štandova. Svatko je mogao naći nešto za sebe na štandovima postavljenima na Trgu kralja Tomislava, u Pavlinskoj ulici i na dijelu Franjevačkog trga.

Posjetitelji su mogli uživati u glazbi te vozilima članova Oldtimer kluba Varaždin.

Pogledajte kako je bilo…

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje