Povežite se s nama

Foto i video

FOTO Varaždinci se u subotnje prijepodne na placu slastili vrganjima s jajima

Ivan Agnezović

Objavljeno:

- dana

Rotary Club Varaždin Jug je u subotu, 23. listopada, od 8 do 12 sati na varaždinskom placu organizirao sada već tradicionalnu dobrotvornu akciju „Vrganjijada“, u sklopu koje se, uz glazbu i prigodnu čašu vina ili soka, građanima nudio obrok „Vrganji s jajima“.

Obroke su pripremali kuhari restorana August predvođeni chefom kuhinje Goranom Jelušićem, a u organizaciji su sudjelovali i Udruga kuhara Varaždinske županije te Gradska tržnica Varaždin, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Rotary Club Varaždin je udruga koja svojim aktivnostima podupire brojne projekte razvoja lokalne zajednice, izvrsnost kod učenika i studenata te brojne humanitarne projekte. Tako su i ove subote građani mogli dati podršku dobrotvornim aktivnostima kluba kroz preporučenu minimalnu donaciju od 15 kuna za obrok i piće.

Foto i video

FOTO Oko 300 biciklista uživa u vožnji našim krajem na 22. Varaždinskoj biciklijadi

Objavljeno:

- dana

Današnja prava proljetna subota savršena za je bicikliranje!

S time se slaže oko 300 biciklista koji su u 10 sati krenuli s Kapucinskog trga u Varaždinu i tako se priključili već 22. Varaždinskoj biciklijadi.

Mali i veliki odvozit će rutu dugačku 18 kilometara od Kapucinskog trga do Kučana, gdje je kod škole predviđena stanka, a zatim se kreće prema Trnovcu i gospodarskoj zoni uz kanal do Arene, gdje se nastavlja prema gradu i cilju kod hostela Stara vaga.

Biciklijada se održava upravo na Svjetski dan bicikla u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, BBK ASI te uz pomoć Društva za zaštitu od dijabetesa i pod pokroviteljstvom Grada Varaždina.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Maturanti na Kapucinskom trgu zaplesali kadrilu i oprostili se od srednjoškolskih klupa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Nakon mimohoda i sportskoga dana, maturanti Varaždinske županije su danas, 26. svibnja, točno u podne zaplesali dobro uvježbanu kadrilu na Kapucinskom trgu. Došli su ih podržati brojni prijatelji, roditelji i drugi prolaznici.

Danas je zadnji dan Maturantike, trodnevnog programa kojim se maturanti opraštaju od srednjoškolskih klupa.

Kako je izgledala kadrila u izvedbi veselih maturanata, pogledajte u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje