Varaždinski ribolovci okupljeni u grupu „Spin Secta“ Športsko ribolovnog društva Varaždin sve su uspješniji u brojnim ribolovnim natjecanjima diljem Hrvatske.

Na 14. Alpe-Adria kupu međimurske pastrve održanom u Svetoj Mariji ekipa „Spin Secta 3“, koju čine Nikola Rasol, Benjamin Heđa i Robert Ptiček, osvojila je sjajno prvo ekipno mjesto, dok su Nikola Rasol, Benjamin Heđa također osvojili i sektorska srebra.

Uslijedio je nastup na 6. Spin kupu „3 grabe Trebež“ na jezeru Trebež kod Samobora, gdje je varaždinski ribolovac Hrvoje Šestak osvojio drugo mjesto, a redom ga prate Zvone Županić, Željko Šestak i Benjamin Heđa.

Na dvodnevnom, 4. kupu „Svijet varalica“ u Slunju na rijeci Slunjčici Hrvoje Šestak bio je drugi, a nastupio je i na 1. kolu hrvatske Rapala lige u ribolovu grabežljivaca iz čamca na jezeru Rasinja kod Koprivnice.

Tamo je sa Zvonom Županićem u ekipi „Interland 1“ osvojio treće mjesto, dok je dvojac okupljen u ekipu „Interland 2“ koju čine Željko Martinec i Robert Ptiček na istome natjecanju bio bolji od njih za jedno mjesto.

Iduće, 2. kolo hrvatske Rapala lige u ribolovu grabežljivaca iz čamca održano je na rijeci Dobri, na akumulaciji Lešće u Ogulinu, a najbolja je bila ekipa „Interland 1“, koju čine Hrvoje Šestak i Zvone Županić, dok je ekipi „Interland 2“ u sastavu Tomislav Butek i Robert Ptiček, pripalo drugo mjesto.

– Prvih šest mjeseci prošlo je odlično i vjerujemo da ćemo tako nastaviti i do kraja godine, posebice u 3. kolu hrvatske Rapala lige koje će se krajem rujna održati u Donjem Miholjcu. Cilj nam je plasman na svjetsko prvenstvo – ističu iz „Spin Secte“.

Ujedno pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže u lokalnoj Spin Secta ligi, koja se također nastavlja u rujnu.

Komentari

Komentara