Kada spojimo Vop portal i varaždinske dizajnerice tada definitivno pričamo o poduzetništvu, uglavnom o ženskom poduzetništvu. Prošle godine u divnom prostorom atrija Županijske palače u Varaždinu predstavili su ženu kao sve vremensku dušu svijeta.

Jučer, 10. rujna, ova magična priča dobila je svoj nastavak. U predivnom atriju Županijske palače, u sklopu obilježavanja Dana Varaždinske županije održana je modna poslastica. Osim predivnih kreacija varaždinskih dizajnerica, poduzetnica koje su nosile reviju priči su se priključili i poznati i uspješni varaždinski sportaši, koji su nosili modele.

Svoje zadovoljstvo modno pričom koja je ponovno ispunila atrij nije krila Natalija Martinčević, savjetnica župana.

Zeljko Joksimovic

– Ovo danas je bilo odlično. Ponovno smo ispunili naš atrij i u ovom predivnom prostoru prikazali modnu priču kao poveznicu poduzetništva i sporta. Ovim putem zahvaljujem Ivani Ipši iz VOP Portala, svim ženama poduzetnicama koje su nosile reviju, dizajnericama, frizerima te vizažistima te svima koji su se odazvali i podržali ovaj naš program – naglasila je Martinčević.

U atriju su se predstavile varaždinske dizajnerice Brokat by Snježana Radev, Kuzminski design by Ivana Kuzminski, Broth by Blaženka Roth, AK by Ana Kraš i Kookabe design by Melita Kukec.

Njihove modele nosile su poduzetnice Tatjana Martinčević, Džeraldina Kuzminski, Tanja Juranko, Zvonimira Martinčević, Lucija Novoselec, Tomislava Kranjčec, Jasenka Čerin, Jadranka Gužvinec, Dalija Horvat, Amanda Witcher, Valentina Seretin Šoić i Tajana Berga.

Od sportaša revije su nosili Karla Čović, Marina Godinić, Saša Hiršzon, Emil Milihram i Dario Jertec.

Komentari

Komentara

loading...