Povežite se s nama

Crna kronika

FOTO Velika akcija varaždinske policije: uhitili 16 osoba zbog dilanja veće količine droge

Objavljeno:

- dana

Nakon više mjeseci, varaždinska policija zaključila je kriminalističko istraživanje nad 16 osoba s varaždinskog područja za kaznena djela iz domene zlouporabe droge.

Policija je kod osumnjičenih pronašla 126,77 grama marihuane, 156,8 grama amfetamina, 64 tableta Ecstasyja, 10 mililitara ulja indijske konoplje, pet slipova LSD-a, bočica Metadona i jedan joint. – Zadovoljni smo jer je su uhićeni preprodavači i droga je maknuta s varaždinskih ulica – rekla je Sandra Pažur Hlad, voditeljica službe kriminalističke policije pri PU varaždinskoj. Naime, čak sedam osoba iz Varaždina završilo je u istražnom zatvoru, a prvoosumnjičeni je 49-godišnjak. Također, policija je pronašla i automatski pištolj s pet spremnika i prigušivačima, dva pištolja, razno streljivo, nekoliko prijenosnih računala, više mobitela, uređaji za vakumiranje, precizne vage i razne alate. Za te premete policija smatra da potječu iz krađa i provala te policija nastavlja na otkrivanju oštećenih vlasnika.

Crna kronika

Kod mladog Ivančanina nađena 52 grama amfetamina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

droga amfetamin PU međimurska1
Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 22 godine.

Sumnja se da je kod sebe ilegalno posjedovao 52 grama bijele praškaste materije nalik na opojnu drogu.

Vještačenjem praškaste materije u Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ utvrđeno je da se radi o kemijskoj drogi amfetamin, javila je policija.

Policijski službenici su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijeli kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštena proizvodanja i promet drogama nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Crna kronika

Lopov ukrao dječja kolica vrijedna nekoliko tisuća kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U ponedjeljak, 17. travnja, u poslijepodnevnim satima na parkiralištu uz nasip akumulacijskog jezera HE Dubrava kod naselja Oporovec nepoznati počinitelj ukrao je dječja kolica koja je vlasnik ostavio pokraj svog osobnog automobila i otišao u šetnju nasipom.

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja kaznenog djela podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati