Zadnji vikend mjeseca veljače članovi Univerzalnog plesnog studija „Feel“ obilježili su trima pobjedama u susjednoj Mađarskoj.

Tim iz Varaždinskih Toplica s koreografijom „Feel DJ“ u show dance stilu, u konkurenciji domaćina, donijeli su zlato s najvećim osmijehom na licu svake plesačice.

Feel DJ
Feel DJ – prvo mjesto

Juniorke poznatog tima „Feel The Best“ u open stilu također su ubrale zlato i ponosno digle hrvatsku zastavu.

Feel The Best
Feel The Best – prvo mjesto

Muški tim pod nazivom „Feel The Groove“ pod vodstvom Davora Raića ne samo da su oduševili suce i zaslužili zlato, već su u minutama zabave na plesnom podiju još jednom dokazali koliko su naporni treninzi rezultat kvalitetnih plesnih i break elemenata.

Feel The Groove – break girl Maura
Feel The Groove – break girl Maura
Feel The Groove – prvo mjesto

– Već na tom natjecanju u Mađarskoj osjetili su se počeci svega što nas je snašlo, neki timovi iz drugih zemalja nisu se ni pojavili na startu. Početkom travnja trebali smo otputovati u Beograd, odraditi jedno od najdivnijih natjecanja i objaviti rezultate zajedno s ovima. Nedostaju mi moji Feelovci, ali nadoknadit ćemo sve, samo da smo svi zdravi! – rekla je vlasnica UPS Feela, licencirana voditeljica plesnih tehnika i WADF sutkinja Romana Ratkaj, koja i ovih dana neumorno radi na sekvencama i projektima za svoje timove koje im šalje putem interneta kako bi svi ostali pozitivnog plesnog duha.

Komentari

Komentara