Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO Vozači motocrossa iz Hrvatske i inozemstva priredili pravu adrenalinsku večer na stazi u Viničnom

Objavljeno:

- dana

U organizaciji Motocross udruge Breznice PK Team jučer je na stazi u Viničnom održana noćna motocross utrka koja se boduje za Prvenstvo Zagorja.

To je jedina noćna motocross utrka u Hrvatskoj, a natjecali su se brojni vozači iz Hrvatske i inozemstva koji su pokušali doći do vrijednih bodova za Prvenstvo Zagorja. Noćnom motocross utrkom i Noćnim malonogometnim turnirom Breznica započeli su Dani općine Breznica. Danas u 11 sati na rasporedu je sveta misa uz tradicionalno prošćenje u Bisagu, nakon čega počinje Sajam domaćih proizvoda i rukotvorina. U sklopu programa bit će posvećeno i novo vozilo vatrogasaca, a za dobru zabavu pobrinut će se sastav Hahari.  

Zabava & Stil

U Varaždinu se sredinom travnja okušajte u skoku padobranom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Skydive Croatia, uz podršku Grada Varaždina, ove godine omogućava svima željnima adrenalina da iskuse padobranstvo i izvedu skok padobranom s visine od 4000 metara, pri čemu će doživjeti slobodan pad u trajanju od 60 sekundi pri 200 kilometara na sat.

Naime, varaždinski aerodrom već je duže vrijeme bio padobranski neaktivan, no ove se godine iz Skydive Croatia nadaju „stvaranju jedne nove skakačke/padobranske tradicije koju ćemo uz podršku Grada Varaždina ali i svih padobranskih zaljubljenika ustrajno graditi“.

– Skokovi u Varaždinu su namijenjeni kako svim osobama koje se s padobranstvom tek susreću po prvi puta, tako i iskusnim padobrancima kojima je padobranstvo način života. Termini skakačkog vikenda održat će se od 16. do 18. travnja na Aerodromu Varaždin – poručuju organizatori, a detaljnije informacije nalaze se na ovome linku.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Ludbreg: tko će pronaći najveće pisanice?

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U organizaciji Grada Ludbrega i ove će se godine održati potraga za pisanicama.

Na prostoru Otoka mladosti, šetnice i dječjih igrališta mališani će u subotu, 3. travnja, od 10:30 moći krenuti u potragu za uskršnjim pisanicama.

Ipak nisu sve manifestacije otkazane.

Nastavite čitati