Željni tradicionalne zabave, uz popularne pjevače, vrhunsku hranu ili preferirate partijanje na otvorenom u metropolama Europe? Crno Jaje nudi sve to!

Idealna antistres destinacija za zabavu i odmor svakako su LifeClass Terme Sveti Martin! Oaza opuštanja očekuje Vas u hotelu Spa Golfer 4*, a tu je i vrhunski doček Nove godine na čak 4 lokacije! Ovaj paket uključuje i glazbeni spektakl – večer uz The Frajle 29.12.19.!

Na samoj obali Vodica spektakularno dočekajte 2020. godinu u Imperial Park Hotelu*** i uživajte u nastupu grupe Magazin 30.12.! Ponuda uključuje i doček Nove godine 31.12. uz svečanu večeru (bez pića), zabavu i bend!

Za Novu godinu zaputite se u Podravinu! Hotel Podravina Vas poziva na nezaboravan doček Nove godine uz svečanu večeru i nastup Dražena Zečića! Izaberite željeni termin s brojem noćenja i uživajte u neponovljivom dočeku 2020.godine!

NOVA GODINA u Trogiru! U Hotelu Medena očekuje vas 3 noćenja s polupansionom, dočekom, svečanom večerom i nastupom GIULIANA i benda, reprizom dočeka i bogatim programom!

Za sve one željne nečeg drugačijeg nudimo spektakularnu proslavu Nove godine 2020. u DUBAIJU! GARANTIRANO PUTOVANJE za 29.12.2019. – 03.01.2020. s izravnim letom kompanije Emirates Flydubai iz Zagreba!

Nešto potpuno drukčije čeka vas u Fužinama! Veseli, nasmijani, rasplesani cijelog dana Stare dočekajte u PODNE Novu godinu!

Započnite Novu 2020. spremni i odmorni uz bogate i povoljne novogodišnje aranžmane samo na www.crnojaje.hr!

Komentari

Komentara